Hemma i Skåne, välbehållen!

Ja efter lite om och men så kom jag fram till Skåne..
När jag kom fram till Arlanda så var det en MEGA kö till bagageinlämningen och jag hade 20 min på mig att lämna in grejerna innan de skulle stänga så gissa om jag var stressad!? Jag var faktiskt lite oschysst och gick nästan ändra fram lite sådär i smyg så att ingen skulle märka det och det gjorde ingen heller :D Så på 5 min så var jag framme och bagaget var inlämnat :) Nästa kö var vid säkerhetskontrollen, typ 30 meter lång och tiden gick. Var sjuukt stressad över att jag inte skulle hinna med flyget! Det gick ändå ganska fort vid kontrollen och när jag väl kom fram till gaten så stod jag där typ 2 min sen började påstigningen så man kan säga att det klaffade ganska bra :)

Vad hade hänt om jag nu inte trängt mig i kön och varit sen? Hade de ropat upp mitt namn så att jag hade fått gått före för att jag skulle med flyget? De måste ju ändå ha överseende med att det är långa köer och att folk kan bli sena!.. Eller så är det bara jag som är van vid lilla Ängelholms flygplats där kön är typ högst 5 meter där det bara är att flyta igenom allt på 10 min. Nu är jag iaf förberedd till nästa gång för fy fan vad jobbigt och stressande det var att se denna långa kö och bara ha 20 min på sig att lämna in bagaget!!!

När alla väl hade kommit på planet och flygvärdinnorna hade gått igenom flygrutinerna så kläcker piloten ur sig att det är en spricka på framrutan och att vi väntar på en tekniker som ska kontrollera om vi kan köra med det eller inte.. jaha..krångel krångel!!

Som tur var kom kontrollanten väldigt snabbt och han konstaterade att vi inte kunde flyga med planet då risken fanns att rutan kunde gå sönder och det skulle bli en katastrof. Tur var väl ändå det att de inte nonchalerade problemet men så alla fick hoppa av planet igen, gå till en ny gate där ett nytt plan väntade. Efter typ 15 min fick vi stiga på och efter allt så blev vi 45 min sena men vi kom iaf hem säkert och det är huvudsaken :)

På flygplatsen hämtade Emelie upp mig och nu har vi suttit och pluggat hela förmiddagen då hon ska ha akutskjukvårdstentan imorgon, wihoo!=) Inte avundsjuk alltså!



Jag och Emelie hos farmor och farfar i somras


Ha de gott, Pusshaaaj! :)



¤/==?)/&%"#%&!"¤

Jag blir så aaarg när de har plockat bort Desperate Housewives för att visa CSI: Trilogin!! Precis när det slår 21 så säger de att avsnittet visas på kanal5 play istället.. tror du inte att servern är överbelastad och det är omöjligt att komma in!! Kanal 5 får faktiskt kompensera det avsnittet till alla DH-tittare och isf INTE ta betalt för det som de gör för att se alla andra avsnitten av DH på play funktionen...

Någon som kunde se avsnittet??

I övrigt så älskaar jag PLAY funktionerna, om de inte tar betalt för det vill säga. Har suttit och kollat ponnyakuten i två dagar och tycker det är sååå bra.. får så himla mycket bra tips om frihetsdressyr, måste hem och prova det nu ;) hah!

Nu är det snart dags för sängen för imorgon blir det en tidig morgon, fy fan säger jag.. bara jag inte försover mig!

Sleep tiight !

Baddags :)

Hon är ju så sööt när hon är i vattnet :)



Dagen före..

Idag är det dagen före jag beger mig till underbara skåne :) längtar!! Nu ska jag till gymmet och sen blir det packning, städa lägenheten och laga mat, så fullt upp!! Ikväll är det husmöte, tycker det kan vara ganska bra att gå på det faktiskt.

Har jätteångest att gå upp typ 05.45 imorgon (flyget går 08.10 från arlanda).. har inte gått upp så tidigt sen den 20 Januari.. kommer va helt död känner jag men som sagt så ska det bli roligt att komma hem så det är värt mödan..

Knäcke

Efter träningen blev jag väldigt sugen på ägg :) Så för att försöka göra en lite nyttigare lunch så blev det skivad kokt ägg på knäckemacka och kalles kaviar på :) Muums=)







Fenomenalt :)

Rolf-Göran Bengtsson och  den fina hingsten Casall la silla vann den sista världscuptävlingen innan finalen som går om typ 3 veckor, häärligt!! Men tyvärr räcker inte hans sammanlagda poäng till en finalplats :( Istället gick Svante Johansson vidare till finalen då han blev 7:e placerad med Caramell. Till finalen hoppas vi på att hans förstahäst Saint Amour ska blir frisk från sin skada och kan vara med i finalen!!

BRA JOBBAT SVERIGE ! ♥


Rolf-Göran och Casall

mmmm...

marabou :) Finns inget bättre än choklad på "morgonen"!
Det är då det smakar som bäst ;)

Sommartid!

Ja nu var det återigen dags att vrida fram klockan en timme! Seegt innan man kommer in i detta igen, denna dagen kommer ju gå så fort :S Sitter just nu och kollar konståkning, tycker det är så fint att titta på :) Ikväll blir det våfflor.. skulle haft det på våffeldagen egentligen men vi hade ätit pannkakor dagen innan så det kändes lite kaka på kaka så vi tar det som söndagsmiddag istället :)



ROSA

Tack Stefan & Marie för den jättefina ROSA selen och kopplet :)  Det hade ni inte behövt!
Nu kommer hon iaf vara riktigt fin när vi är ute och går med henne :)





Skinnhandskar?

Funderar starkt på att köpa ett par tunnare snygga skinnhandskar så att man slipper få alla bugs på sina händer när man åker buss eller tunnelbana. Tycker det är ganska äckligt egentligen att man inte vet vad för skit det finns på tex "STOP" knapparna eller stängerna som man håller i, örrk! OCH jag vill INTE bli förkyld stup i kvarten, vilket känns som en stor risk när man vistas bland så många människor.. visst finns bugsen i luften men chansen känns ändå större om man har händerna på ett ställe där det finns baciller och sen typ äter något och får i sig dem. Nu låter det som jag är maniskt rädd för baciller men det är jag inte, jag vill förebygga att bli sjuk :)



Blötdjur

Idag satte jag Aileen i badkaret och satte på kranen, gissa vem som tyckte det var lajbans!? :) När jag stängde av kranen blev hon nästan arg att det inte kom mer vatten som hon kunde leka med :P Hon är så söt den lilla tokstållan!











Rätt eller fel?

Igår vann som ni säkert vet Mattias och Cecilia Let´s dance 2010.. tyckte ni det var rätt vinnare? Jag tyckte iaf att Claudia skulle vunnit, hon var bäst!





Tack!

Tack för tipsen ang mina orchidéer.. nu hoppas jag att de vill leva ett litet tag till ;)



vårjacka

Var på SÖS idag och lämnade mitt anställningsavtal samt en grej från arbetsförmedlingen som de skulle skriva på.. sen har det hänt skumma saker alltså med min post! Fick först ett uppsprätt brev från SÖS som då innehöll anställningsavtal och lite broschyrer men det skulle även innehålla ett USB-minne med massa info på men det var BORTA! Då ringde jag till SÖS och berättade vad som hade hänt och att de skulle skicka ett nytt till mig men i ett sånt mjukt paket.. nåväl.. när jag och Joel skulle gå ut en runda så gick vi förbi vårt brevinkast och där stod brevbäraren med MITT paket i handen och jag tänkte - va bra att detta äntligen kom fram, men eftersom vi skulle gå ut så skulle vi ta posten på väg in igen. När vi kom hem igen och öppnade brevinkastet så låg där INGET paket till mig och va fan, drev någon med mig eller? idag när jag nu kom hem med mitt USB-minne som jag hämtat personligen så när jag kommer in i trapphuset så ser jag mitt paket inmosat i vårt brevinkast. När jag tar det så är det öppnat också.. jag blev både sur och lättad över att det hade kommit till rätta men vilken idiot hade tagit mitt paket OCH öppnat det?? Man öppnar ju inte en annans paket, då lämnar man ju tillbaka det. Denna gången var iaf USB-minnet kvar men ändå..Det tog ju typ en vecka för den som tog paketet att lämna tillbaka det igen.

Det jag skulle komma till var att när jag gick till bussen idag så upptäckte jag att det blev vääldigt varmt med gåsjackan så den åkte av och jag fick kånka runt på den runt armen istället. Känner att det är dags att investera i en ny vårjacka men vet inte riktigt vad för jacka jag vill ha men har ni förslag på vart man kan hitta en snygg vårjacka så tell me :) !



Bevis

Ja nu är det bevisat.. vår lilla skrutt tål inte/reagerar på fisk.. igår fick hon lite tonfisk och ett par timmar senare var det löst i lådan och luktade inte hallon! (hoppas ingen ska äta efter ha läst detta) För några veckor sedan köpte jag mjukmat med aborre i och det var precis samma visa då så det är därför jag har dragit den slutsatsen..
Synd att hon inte tålde tonfisken för hon var som galen i det :)

Med kladdet i lådan så blev hon även härligt kladdig om tassarna efter att ha strött sand över det så då blev det att tvätta av tassarna men hon blev ganska blöt på resten av kroppen då hon inte var så entusiastisk över sitt bad :P


Blött va´de här!


Nöjd tös:)



Dagens middag :)

Idag blev det (som jag skrev tidigare) curry-tonfisk stuvning.. låter kanske inte så gott men det är det verkligen om man nu tycker om curry och tonfisk.

Väldigt enkelt att slänga ihop..

Börja med att koka riset.
Smält smör i en kastrull, häll sedan i mjöl och mjölk tills det blir tjockt.
Krydda med curry efter smak och lägg i tonfisken. Häll också i lite sky från tonfiskspadet för en godare smak :)
KLART!

Sähär ser resultatet ut, smaklig måltid!





Mina Ochidéer!!!

Tycker jag sköter mina orchidéer men de verkar tyna bort sakta men säkert.. bladen ser ut som en skrynklig gammal gubbe!! Har jag övervattnat dem eller har de fått för lite vatten?? De får typ ½ - 1dl  vatten var 14 dag, för mkt eller för lite? Ibland blommar de knoppar som kommer och ibland bara dör de och blir alldeles ljusbrundassiga.. Tycker inte att de står för soligt och inte för mörkt heller.. så va fasiken gör jag för fel? Vill ju gärna klara livhanken på dem, dyra rackare ju :(

Har någon tips & råd om hur man sköter en orchidé så är det mer än välkommet!

Hängiga


och skrynkliga





Laundry

Denna dagen går i "tvätta sin kläder"-andan och det är såå segt. Hade varit riktigt najs med en egen tvättmaskin men det kostar ju som allt annat här i världen. När jag skulle ner till tvättstugan så stod "skruttan" vid dörren och anade att det skulle hända något.. jag hade packat ihop och sorterat all smutstvätt och lagt dem i tvättkassarna och ställt dem vid dörren och var redo att traska ner. Hjärtat blöder när hon sitter på dörrmattan och stirrar rakt in i mina ögon, vad gör man? Jo först försökte jag distrahera henne genom att gå in och leka lite med henne i sovrummet för att hoppas att hon skulle stanna där men när jag väl kommit ut i hallen igen och lyfte upp kassarna så kom hon som ett skott igen och ställde sig vid dörren! Jaha.. då fungerade inte den planen. Eftersom jag är själv hemma och inte kan fösa bort henne med händer och armar fulla så fick "skruttis" helt enkelt följa med ner i tvättstugan i sin transportbur. Först fick jag gå ner med en kasse, sen upp igen för att hämta den andra och se fick hon sitta i buren på en tvättmaskin och kolla.. efter ett tag blev det lite grinigt men hon fick iaf komma ut en liten runda idag också och övat på att transporteras!

Nu ska jag ta mig lite lunch i väntan på att tvätten ska bli klar.. blev ju lite pannkakor över sen igår :)

Senare i eftermiddag blir det gymmet och matlagning.. tänkte jag skulle göra en currystuvning typ med tonfisk i, blir faktiskt skitgott, och sen ris till det.. mumma :)

Byeee!



Royal

När vi köpte Aileen så fick vi rabattkuponger på Royal Canin kattmat så nu har jag utnyttjat det och fick en 400g babycat torrfoder gratis och 50 kr rabatt på en 4 kg Royal Canin Kitten torrfoder.. När vi köpte klösträdet fick vi 50 kr rabatt på valfri vara i butiken så utnyttjade det också när vi köpte maten så istället för att betala 419 kr för 4 kg:s säcken så blev det 319 kr!! Plus att vi fick 400g extra, utan extra kostnad! Perfekt!! Så nu har skruttan mat ett tag till så hon slipper svälta :)

Funderar på att byta till Pro Plan istället, tror att det är ett bättre foder (lite dyrare dock) men läser man innehållsförteckningen så är det mer protein i Pro Plans foder samt lite annat som jag fastnade för som verkar till mer fördel för det fodret. We´ll see..





No more!

Idag var sista gången jag gick till min jobbcoach..Skönt! Eftersom jag nu har fått jobb (sommarvik) så kom vi fram till att jag inte behöver gå dit fler gånger. Egentligen skulle vi träffas in till i mitten på maj så jag blev överraskad när hon sa att vi skulle avsluta det vi gjorde och att vi inte behövde träffas mer! Yepp, så är det! Men jag har haft väldig nytta av henne, hon har hjälpt mig väldigt mkt med CV:t och personliga brevet så jag är väldigt glad att jag gick till henne.

Har fått bokat tvättid nu också så imorgon blir det tvätt för hela slanten..behöver verkligen tvätta nu, har typ inga rena handdukar och behöver få lite rent till man ska hem också :) Jobbigt när det ska göras med att kånka all tvätt fram och tillbaka, vika och lägga det på sin plats men skönt när det är gjort!

Var nyss ute med vår lilla skrutt i transportburen och gick en runda på 5 min.. det gick faktiskt lite bättre nu än sist men å ena sidan så var vi inte ute lika länge denna gången. Hon sa ingenting förrän vi var ute en bit på gatan så det är förhoppningsvis ett gott tecken. Får ta och ligga i lite mer intensivt med att ta ut henne på promenader så hon vänjer sig. Ska köpa en sele till henne också så småningom och ta ut henne lite när det börjar bli lite varmare, ska bli roligt att se hur hon reagerar på det. Sen har vi ett litet projekt med balkongen också.. hur ska vi göra där? Glasa in eller näta? Mysigt om hon kan vara ute med oss på balkongen och att vi kan ha balkongdörren öppen när det blir varmare så hon kan ligga där ute och sola sig =) Ja det får bli ett lite senare projekt. Nu ska jag röra ihop en pannkakssmet till ikväll=)




Tösen gillar sin transportbur :)



So long!!







Recepthjälp

Har någon ett bra recept på en god och enkel köttfärspaj? Finns ju så himla många på nätet och man vet ju inte riktigt vilken man ska prova/som är god.. Tänkte jag skulle göra en i dagarna...

väldigt tacksam för tips!!





Monday... igen!

Veckorna går så jäkla fort och nu är det tråkmåndag igen. Gillar verkligen inte måndagar, även om jag är ledig hela tiden så känns måndagen ändå riktigt tråkig. Börjar bli tråkigt att inte ha ngt att göra nu så längtar faktiskt till jag ska börja jobba, hoppas verkligen de är snälla och har förståelse för att man är ny.

Har känt mig lite konstig hela helgen men igår kväll kom huvudvärken och frossan.. vi gick och la oss tidigt då Joel också var slut. Idag har jag "bara" huvudvärken kvar och jag hoppas att det bara var lite tillfälligt och att jag känner mig bättre snart, eller så får det gärna bryta ut NU så att jag är frisk till jag ska åka hem till Skåne nästa vecka. Vill ju inte vara sjuk då!

Emeline och Stefan var och hälsade på hos oss i fredags och jag var lite halvbarnvakt till henne så efter hon precis hade fått mat så spydde hon upp ALLT på mig... haha, var verkligen kaskadkräkning så jag fick byta alla kläderna både på mig och Emeline. Ja så kan det gå!!

THANK GOD att Willy åkte ur Let´s dance!! Fattar inte hur han klarade sig så länge.. Nu ska det bli spännande på fredag. Vem vill ni ska vinna? Jag hejar på Claudia, tycker hon är duktigast och mest värd att vinna.

Lördagen var nog världens mest meningslösa dag någonsin, gjorde inte ett skit. Riktigt tråkig dag..MEN i går, söndag så var vi på Zinkensdamm och kollade SM-finalen i bandy på tv-skärmar i ett stort tält med bajenfans. Hammarby mötte Bollnäs uppe i Uppsala där finalen alltid går och detta var typ 7 (?) gången som bajen har varit i en SM-final men snubblat på mållinjen men igår tog de sitt efterlängtade SM-Guld och tror du att det blev liv på söder?? Ehh, ja! SVT var där och filmade också och jag vet att de visade därifrån men vet ej om jag var med på tv, hehe, hoppas inte :P Kan ju inte påstå att jag var den mest hängivnaste av fans men det var ändå kul att uppleva det!




Nu ska jag hoppa in i duschen och förhoppningsvis känner jag mig lite piggare efter det sen får vi se vad jag hittar på. Kanske får det bli en meningslös måndag...

Ciao!





Bus

Skruttan (Aileen) har varit lite olydig i natt, så nu blir det fram med dammsugaren igeen (efter dammsugning och tvättning av golvet igååår)







I know you want me!

I like THIS song ALOT! =) Riktigt skön låt!




GRATTIS!!

Ett stort GRATTIS till min ♥ farmor ♥ som fyller år idag också :) Hoppas du får en jättebra födelsedag..

Kramar från oss i Stockholm! :)

SKÅNE!

Det svåraste med att skriva blogg är nog vad man ska ha för rubrik.. sitter typ 10 min bara för att komma på något bra.. och i detta inlägget blev det inget undantag.

Kom iaf på SKÅNE, vilket menas med att jag ska HEM till SKÅNE snart, närmre bestämt till påsk, underbart att få komma hem och träffa familjen igen! Jag åker den 31/3 och kommer hem till sthlm 6/4 så det blir nästan en vecka, skönt=) Synd bara att Joel inte kan följa med, han ville vara hemma (i sthlm) istället och få gjort lite i affären när de ändå har lite påskstängt. På ett sätt är det bra för då är han hemma med Aileen också. Vi måste också vänja Aileen vid att transporteras. Vi var ute en runda i förra veckan men då mjauade hon hela tiden.. det enda som finns att göra är väl att hålla på och vara ute med henne tills hon vänjer sig. Hon kan ju inte mjaua hela tiden i flygplanet när vi väl båda ska hem, då kommer de slänga ut oss och det blir väldigt pinsamt..

Har nu äntligen fått henne försäkrad också.. väntade på medlemsnumret från Bengalkatten för att få den sista rabatten så nu har jag fått hela 50% rabatt detta året på hennes försäkring med allt inräknat och det är inte illa :) Så om hon nu ska skada sig eller bli sjuk (vilket jag inte hoppas) så kan hon göra det nu när försäkringen är klar.

Var på intervju för en vecka sedan på SÖS, infektionsavdelning och fick det jobbet där så känns som att jag kommer få mer utav att jobba där än på geriatriken. Där finns även en större chans att få förlängt så hoppas att denna ekonomikris upphör snart så de behöver mer folk!! Lönen sänktes lite eftersom SÖS inte är privat men skitsamma, jag kommer antagligen få mer utav att jobba där, det ligger närmre samt att det känns tryggare att ha fått in en fot på ett stort sjukhus.

Det känns som det finns en del att göra idag, lägenheten ser om som en krigshärd och jag måste handla mat, både till oss och Aileen så har lite att göra idag. När jag samlar på mig saker att göra så vet jag inte riktigt vart jag ska börja så då blir det att man gör något annat istället, typ skriver blogg eller nått :P Men nu ska jag iaf ta tag i dagen och börja städa tror jag. Erik kommer nog på besök ikväll så ska köpa lite tillbehör till Pasta Carbonara så ska vi ha det ikväll. Erik är super på att laga det så får utnyttja det när han ändå är här :)



Ha en bra dag allesammans!





Tiger!

Vår lilla söta tiger :) ♥



Sötnosar

Hittade en film på ursööta bengalbebbar :) busigt värre..

Klicka här för att komma till filmen!

Hoppas ni alla får en mysig lördagkväll!



Vanvård

Jag blir så arg och ledsen när man läser om vanvårdsfall! Läste i hd att det var 17 hundar varav de flesta var whippetar som tagits omhand i Bjuv och tur är väl det! Nu letar whippetklubben efter nya ägare till dem och jag hoppas verkligen att alla kommer till bra hem..

Nu ser hundarna tack och lov ut såhär och har det mycket bättre i väntan på nya hem :)



1 vecka och 1 dag

Idag har vår lilla skrutt bott hos oss i en vecka och en dag.. hon är en riktig snackemoster och mjauar åt allt i princip, kan bli lite jobbigt ibland faktiskt men hon är ju så söt :) Hon är också väldigt busig och jag och Joel blir offerna för det.. har fått lite rivmärken här å där men det är sånt man får räkna med när man leker med henne! Hon börjar nog komma in i sitt nya hem men det märks att hon saknar sina syskon fortfarande, stackarn!

Fredag igen.. veckorna går så fort! Idag ska jag iväg och träna sen blir det fredagsmys med Ben & Jerry-glass som står och väntar på att bli avnjuten ;) Blir väl lite Let´s Dance ikväll och imorgon blir det mellofinalen, spännande!

Bilder...


Ska så småningom lägga upp en film på henne också där hon är i sitt esse :)

Fredagsmys

Ikväll blir det fredagsmys med Joel och Aileen, eventuellt kommer Erik över och hälsar på kissen också. Skönt med helg!!

Under dagen har jag bara varit hemma med Aileen så har inte fått gjort så mkt vettigt mer än att skickat in mitt nya uppfräschade CV till jobbcoachen.. ser mkt bättre ut nu än tidigare faktiskt men jag var verkligen inte missnöjd med det förra så nu får vi se om det ger utdelning på marknaden :)

Får försöka ta lite bra bilder på Aileen under helgen, men det är inte lätt att ta bilder på ett djur som rör sig i 190 hela tiden!
Imorgon kommer kanske Bim över på en fika och påhälsning av nya familjemedlemmen, ska bli trevligt =)

Nu ligger hon så sött i mitt knä och sover så nu har jag inte hjärta att röra på mig förrän hon vaknar :S

Trevlig helg!



Nu har hon kommit..

Nu har hon kommit, vår lilla Aileen.. (fortfarande inget annat namn på G) Hon är väldigt nyfiken på omgivningen och började spatsera runt direkt. Hon är väldigt pratig och följer efter oss lite som en hund och ska se vad vi gör :) Vi fick vår klösmöbel idag också så den satte vi upp snabbt innan de kom och lämnade henne.

Hoppas att det blir en lugn natt.. får trötta ut henne ordentligt innan läggdags så hon sover lite!










Kommer bättre bilder på henne så småningom :) (hon gillar verkligen sitt klösträd så det var nog en bra investering, då kanske soffan klarar sig)





Sådan far sådan son

Jag tycker att Needles And Pins "PimPim" som vi kallar honom visar sig riktigt lik Niveau på denna bilden...Tycker bläsen är nästan exakt lik.






Bilden på niveau är hämtad från niveaus hemsida

matskål

Denna matskål från foderbilen gillade jag.. dock lite dyr för min smak (209 SEK) så får nog bli ett annat alternativ.. :(



Visst är den söt?


Mars

Tiden går såå fort och nu är vi redan inne i Mars.. Trodde all snö skulle tina bort nu och att våren skulle närma sig men icke, när man drog upp gardinerna i morse så snöade det igen. Tröttsamt!!
Idag tänkte jag att jag skulle tvätta men det fanns inga tvättider lediga så tvätten får vänta till onsdag, börjar få ont om underkläder nu :P Så idag blir det de vanliga sysslorna, diska, städa och laga mat.. tänkte fixa lite med mitt CV också.. har fått läxa från min jobbcoach att fixa lite saker i det till nästa gång vi ses. Får väl se om det har kommit ut lite nya jobb att söka också. Sen kommer Joel hem från jobb så då blir det att slappa lite. Dagarna går väldigt fort även om man inte har ett jobb, finns så mkt att fixa hemma, vaarje dag kan man ju städa. Blir dammigt så fort man ställer in dammsugaren i skåpet igen, suck!

Snart kommer vår lilla bebis.. på torsdag får vi henne och det kommer bli så roligt.. har fortf inte köpt kattlåda och matskålar så det får vi göra nu i veckan. Har inte heller kommit på något bra  namn till henne men det kommer säkert naturligt när vi har fått henne.

Fick ett tips av min kära moster, en hemsida där man kan beställa djurgrejer (kattsand, foder och andra tunga varor) och sen kommer det hemkört så slipper man kånka hem det från affären, väldigt smart om man bor i stan och inte har tillgång till bil. Handlar man för över 400 kr så kostar det bara 19 kr i frakt.. det gillar vi!

Nej nu ska jag göra lite nytta!
Ciao!




RSS 2.0