Nicholas?

Natten till lördag fick jag samtalet! Frühlis skulle föla vilken timme som helst då mjölken hade börjat rinna. Oturligt nog var jag inte hemma då utan befann mig i Sthlm och kunde såklart inte ta mig hem för att vara med under fölningen.
Fölningen gick bra och det visade sig vara en liten pojke. Han är så fin=) Det blev ju inte en flicka som vi ville men vi är såklart glada för honom också och över att allt gick bra.
Nu är det ett krux med namnval, inte lätt med tre viljor! Har ni något förslag så kom gärna med det..
Gärna något på N (Niveau) eller F (Frühlingstraum).
Just nu ligger väl Nicholas hetast till men även Nick-Nack (dock tycker inte mamma det då hon förknippar det med någon skum typ från James Bond) Jaa, vi får väl se vad det blir till slut!

Här kommer lite bilder:










Ben & Jerrys

Nu har jag köpt min första Ben & Jerrys glass.. efter en taste hos Tanja så föll jag pladask för denna förföriskt goda glass :) Har ni inte provat den så gör för all del det, men det göres på egen risk ;)


Stockholm

Nu är det bara 3,5 timmar kvar tills jag och Sofia åker till Stockholm för att träffa Joel! Det ska bli så roligt att träffa honom igen.. Har saknat honom jättemycket! Vi har inte varit ifrån varandra så länge som nu.. 12 dagar.  Har som tur haft häcken full med plugg så Tanja har varit räddningen där ;) Men nu äntligen är plugget så gott som klart och ska lämnas in på torsdag igen för en second opinion där vi hoppas att vi blir godkända. Men nu ska jag inte tänka på skolan utan nu ska jag njuta av ledigheten med Joel i Stockholm, tycker verkligen om den staden så hade gärna stannat där för gott!
Nu ska jag hem till Lizzie å gå en runda med henne.. kommer sakna henne nu :(
Kommer uppdatera här lite under min vistelse :)
Ha det så bra alla ni här hemma!

Klockren

Kvinnans VS Mannens dröm ;)


New shoes




RSS 2.0