New wall

Blev en liten förvandling av vår vardagsrumsvägg! Fick upp en fin tavla och en ljushållare.. Blir jättefint när ljusen är tända och det är lite dämpad belysning. Samtliga saker köpta på Ge-kås i Ullared. Visst visst kan man hitta fynd där ;)




Födelsedagen

Joel fyllde 21 den 25 Augusti och då hade vi en liten fika på kvällen, jättemysigt=)  Var typiskt att man började skolan samma dag som han fyllde år så jag var helt slut när jag kom hem men det var trevligt ändå.



 
Världens godaste tårta. Marängtårta med äpple i och vaniljsås till! Finns att köpa på utsikscaféet i Båstad.

   

   
Några av Joels presenter.. Han fick även en riskokare och ris (såklart!), en köksdel till köket (också såklart!) så vi får plats med vår nya riskokare bland annat=) Sen fick han en helårsprenumeration på en träningstidning som heter BODY Magazine av mig!

OP

Vår lille pålle där hemma har varit inne på djursjukhuset för operation. Han opererades för bockhov men vi tyckte inte det var så farligt men han som har köpt honom ville operera honom så då fick de bli det, vad ska man göra lixom?! Men allt hade gått bra och nu är han hemma igen men båda frambenen helt lindade och väldigt hårt också.. Så nu blir det inget spring för honom på typ 2-3 veckor. Kan inte vara liten fölunge med massa spring i benen. Vi har iaf gjort en liten hage ute så de får vara ute iaf.
Lägger in lite bilder på honom så snart jag kan så ni får se hur det ser ut..


 


Himlens små underverk

Väldigt vacker himmel en kväll så då gick Joel ut och passade på att fotta lite =)




windy

Var ett tag sedan jag uppdaterade här men ibland kommer man ifrån bloggandet ett tag då det är så mkt annat som händer..
Var ju lite blåsigt härom veckan.. vilket jag tror ingen undgick, iaf häromkring där jag bor!
I trädgården hos Joel var det kaos när vi kom ut dagen efter. Träden låg som plockepinn lite överallt...






Nära huset det där trädet.. Tur att det inte föll över huset för där under låg jag och Joel å sussade så ovetande om vad som hände ute i trädgården.


Tänk...

Jag frågade om du gillade mig, men du sa nej...
Jag frågade om jag fanns i ditt hjärta, men du sa nej...
Jag frågade om du skulle gråta när ja gick, men du sa nej...


Hitta en kille som kallar dig vacker istället för het.
Som ringer upp dig när du klickat honom.
Som ligger vaken bara för att få se dig sova.
Han som vill visa dig för världen att du är nånting.
Som håller din hand inför hans kompisar.
Han som konstant påminner dig om hur mkt han bryr sig om dig och hur glad han är att han har dig.
Som tar med dig när han träffar sina kompisar och säger:
"Detta är min flickvän .."



Piratfest

Igår var det piratfest hos Elisabet och hennes syster Ylva. Det var icke lätt att hitta något att ha på sig kan jag ju säga. Joel var bland de bäst utklädda tycker jag, han satsade hårt på detta projekt ;P
Vi skulle cykla till Elisabet från Joel och i värmen kände man inte sig direkt fräch när man kom fram så på den fronten hade man fått till det också, svettig och äcklig..
Till välkomstdrink blev det (såklart!) rom och cola, inte så dumt men för mig som inte har druckit sen Joel fyllde år för nästan exakt ett år sedan så började det redan kännas med ett glas rom och en typ 4.5 %-lig cider för att det skulle börja snurra lite i kupan. Förövrigt hände det inte så mycket på festen, bara snackade rundor med lite folk å hade trevligt =)













RSS 2.0