Mölle

I Onsdags åkte Jag, Emelie, Mamma och Liz till Mölle för att träffa mormor, morfar och moster Mia=)
Det är alltid lika roligt att komma ut till Mölle för att träffa dem! Har alltid massa att prata om...
Vi åt en god middag och sen åt vi risgrynsgröt! Kan det bli godare efterrätt? :D I alla fall inte nu i juletider!
Efter all den goda maten gick vi ut med hundarna en sväng så de skulle få springa på fäladen, försökte ta några bilder men det är svårt att få dem att fastna =S Men det blev några fina bilder iaf..


( Sorry Mia om jag uppdaterat bloggen lite sent men här kommer bilderna iaf :) )

 På väg till Mölle och Liz trycker sin söta lilla nos mot fönsterrutan som hon brukar göra =P

 Mamma, Mia, Jazper, Emelie och Liz

 Full fräs på fäladen

image113 
Bus i vardagsrummet. Det gick till och med så långt så att duken och skålen på bordet gick i golvet..




image116 
Jazper på filten vid brasan..

Falcon

Äntligen har det ordnat sig med den stackars whippen, Falcon. Igår ringde Kjell nere i St. Hult och undrade om vi kunde ta honom eller om vi visste någon som kunde ta honom. Mamma ringde till moster Mia men hon har fullt upp med Jazper och vi kunde ju inte ta honom då vi har en tik. Så kom mamma på att ringa Kicki och Nisse i Ängelholm (de har Liz bror, Max) Som tur var ville de ta honom och de kom å hämtade honom i Förslöv hos hans uppfödare Maria.
Jag kanske ska berätta hur allting egentligen började...
Maria, uppfödaren till Falcon sålde en gång i tiden han till en advokat som nu har träffat en tjej som hatar hundar. De hade bestämt avlivningstid i tisdags men uppfödaren till honom lyckade stoppa dem i sista sekund! Hon bad om att få helgen på sig att omplacera honom, annars skulle han avlivas denna tisdagen egentligen då han hade en ny tid bokad redan om det inte gick att omplacera honom. Det ska tilläggas att Falcon bara är 14 månader och världens underbaraste hund. Som tur var kunde ju nu Kicki och Nisse ta honom och idag träffades vi allihop nere i St. Hult. Jag var såå nyfiken på hur denna hunden skulle vara och han är såå lik Jamie ( Falcons pappa som Kjell och Gunilla har) Det märktes verkligen att han inte fått någon uppmärksamhet eller kärlek av förra ägaren då hans självförtroende var i botten och han såg helt likgiltig ut.
Är nu såå glad att han kommer få det bra och att det har ordnat sig för honom!


Tog lite bilder när alla whipparna var ute å sprang i regnet..inte lätt kan jag säga när det går i 190!

 Liz & Joshua.

 Alla fyra!

 Liz och Max

 Liz & Falcon

 Godissugna Jamie, Josh och Jason.

image106 Falcon

image107Falcon

Avskedsfest

Igår, Lördag, var jag & Joel på avskedsfest hos Lina då hon och Kim ska åka till Asien i 4 månader! Trevlig liten fest. Mysigt när det inte är för många, då kan man prata med alla. Efter god mat (tacos) och efterrätt tittade vi på "tomten är far till alla barnen" för att få lite mer julstämning! Den filmen är lika bra varje gång man ser den, hahaa! ;D

Hoppas det kommer gå bra för er och var rädda om er! <3

     
 

Bruce Springsteen

Har fått biljetter till Bruce Springsteens konsert den 4 Juli 2008 på Ullevi!
Jag, Joel, Mamma, Emelie, Martin och mammas kusin ska diit =)

image97

Babylycka

Kusin Anna och hennes man Fredrik fick den 1/12 en son och Maria Groth på Sommarhagens kennel fick den 27/11 underbart söta valpar! Grattis & Lycka till!


image96

image95

Snart är det jul igen..

Ah, tiden går makalöst, otroligt supersnabbt och snart är det jul igen. Känns som man precis gått ner alla kilon sen förra julen så plötsligt kommer nästa jul!
Det var ju några månader sedan jag skrev senast och det har hänt mycket.. Kan inte skriva om allt och en del kommer jag inte ihåg heller.
Vad har då hänt? Nu får jag tänka efter!
Jag & Joel har varit i Sthlm, vilket var hur mysigt som helst! tiden gick för snabbt bara. Det var väl det på ett sätt då man inte hade några pengar kvar om man skulle stanna några dagar till! Finns så mycket man vill köpa!

Joel i Tyresö hos Erik.

Det har varit mycket i skolan vilket gjort att jag inte har hunnit skriva här.. Jag har haft tentor och varit Godkänd på samtliga, vilket känns underbart! Nu väntar jag bara på att bli godkänd i denna kursen som just avslutats.

Joel och Jag har varit ute i Mölle en dag vilket var jättemysigt! Moster Maria köpte en kamera och fotoskrivare av joel som han även hjälpte att installera och demonstrera. Sen var vi ute på promenad med Liz i det blåsiga vädret och fikade efteråt..

 Liz med jackan på..   Jag & Liz!

I helgerna som gått bakade vi kanelsnäckor &  lussekatter och vi har varit på väla & shoppat julklappat, GOD (Gud!) jag blev fattig! Tur det bara är jul en gång om året..
I lördags kväll firade vi Mattias födelsedag på M&M i Ängelholm, trevligt att se alla igen. Vi åt gott och drack för den delen också gott :) sen begav vi oss till Thorstens ett tag å satt å snackade bara innan vi åkte hem till sängen.

   Kanelbak

 Lina& Frida        Anneli & Födelsedagsbarnet (Mattias)

 Mattias & Anton


RSS 2.0