Sofiero

Liz fick en tvåa idag på utställningen och det känns lite surt men hon är ju så fin ändå. Domaren tycker hon ska ha mer substance och det vet jag inte hur jag ska ge henne. Hon är så mycket ute och rör sig ju.. jaja! Nu vill jag komma igång med LC:n. Vill prova på det men måste hitta en munkorg till henne. Var inne i Äholm för att se om det fanns någon, men icke.. Inte en sådan jag vill ha. Hon ska ha en mycket lätt munkorg som inte stör henne när hon springer. Vet inte vart jag kan hitta dem. Om det är någon som vet? Tipsa gärna!
Skriver in kritiken lite senare..

För övrigt var det fint väder och en trevlig utställning =) Massa fina hundar såklart!




 

 

 

                                           



Sofieroutställningen 2008

Då var det dags igen!  Årets Sofieroutställning!=) Den 13-14 Sept är det verkligen hundarnas dag på Sofiero och det ska bli såå himla roligt! Jag själv ska ställa ut Liz på Söndagen så vi får hålla tummar och tassar på att det kommer gå bra för oss!




Pappa i byggartagen

Ja det är verkligen full rulle emellanåt (när det är fint väder) med bygget som pappa håller på med. Det ska bli en maskinhall för er som inte begriper er på :D Så nu kan pappa ha sina stora leksaker där och hemma på gården också och inte hos farmor och farfar som nu har sålt sin stora gård *snyft*.. Men så är det, Life goes on och de börjar bli gamla trots att man kanske inte vill inse det så då är det inte så lätt att sköta om en hel gård.

Nu är det mesta gjort tror jag och det är bara "kläderna" på bygget som fattas och lite annat smått och gott men grovarbetet är över.








Totto

Nu är vår totto hemma igen och han ska snart få vara utan sina bandage på benen sen operationen =) Allting har gått väldigt bra hittills och hoppas på det i framtiden också. Han skulle ha boxvila i typ 3 veckor men vi har gjort en liten liiten hage utomhus som är lite större än en box så de får vara ute också. Den lille skiten har såå mycket energi och han växer så det knakar. Fölpälsen håller också sakta men säkert trilla av honom och undertill ser man hans mörkstickelfärgade päls som är på väg som sen efter varje fällning kommer bli ljusare och ljusare tills han blir skimmel. Synd, för han är så fint tecknad så man önskade han han fick behålla hans mörkbruna färg, men icke! Ska bli intressant med åren å se vilken slags skimmel han kommer bli. Det är ju också så att en bra häst har "ingen" färg ;)

Har en rolig nyhet att berätta också för er som är intresserade!
En av Tottos pappas andra avkommer, Noak blev  Riksföl 2008 i Flyinge. Så himla roligt! Inte ofta det blir hoppföl som blir riksföl och Best In Show, brukar oftast vara dressyrhärstammade föl.

 

 


RSS 2.0