Återfunnen

Trodde min kamera hade blivit snodd eller nått men den är TILLBAKA! Har letat och letat i hela lägenheten.. 50 kvm är inte så mycket att leta igenom dock men tror man att den ligger gömd någonstans så tar det ett tag.
Jag ringde mamma som sista utväg för att höra om hon hade sett den där hemma och vad tror ni hon säger? Jo att den låg kvar i vardagsrummet när jag åkte hem för TVÅ ggr sedan!! Och hon har inte sagt ett ljud.. Glömt var det ja.. men shit vad jag har varit orolig för den!! Trodde jag skulle vara tvungen att köpa en ny men nu är den äntligen återfunnen och det ska bli så roligt att kunna fotta lite :) Måste definitivt filma på riksföl :)


Solsidan

Har köpt Solsidan säsong 1 och den serien är ju bara så jäkla skön :)


Kan knappt vänta till säsong 2!


Upgrading!

Igår fyllde Joel år och vi båda var lediga. Vi har snackat om att köpa en ny tv så det gjorde vi igår :) En samsung LCD tv med full HD som även kan visa 3D som ni kan se här!. Bilden är sjukt mkt bättre än den gamla så detta kommer nog bli bra =) Vi gav "endast" 9995kr för den, ett erbjudande som konstigt nog inte de skyltar med utan det var ren tur att Joel såg det vid Elgigantens megastore i Sickla. Vi åkte till elgiganten vid Hötorget för att se om de hade samma erbjudande men när vi kom fram till tv:n stod det typ samma pris som det gör på hemsidan. Vi frågade butiksbiträdet om de hade samma erbjudande men han sa först att de inte hade det men sen kollade han i datorn och såg att de fått in de tvapparaterna samma dag som de skulle sälja för samma pris som megastore. Tycker det är lite fult att inte skylta med kampanjpriset utan ändå försöker sälja till det gamla priset. Så nu är vi stolta ägare till en ny tv :)
Nu är det även dags att förlänga vårt Com Hem abonemang så för 400 /mån får vi både internet med ett snabbare internet än vad vi har nu, tv med fler kanaler och telefoni. Tror det är en ganska bra deal =)

Nu ska jag snart åka till jobb.. inte alls sugen på att jobba idag. Var bara ledig igår, annars jobbade jag dubbelpass i måndags, a-tur tis och ska nu jobba tors-mån. Måndag är min sista dag så det ska bli skönt på ett sätt att få lite vila.



köksredskap

Jag och Joel köpte lite nya köksredskap igår på Cordon bleu och det var tänkt att bara köpa en ny stekpanna men det blev lite fler grejer än så. Det blev iaf en riktig stekpannan, gjutjärn :) Har verkligen saknat det, är inte så jätteförtjust i tefflon. Vi köpte också en stekspade, hushållspappershållare, knivvässare och en födelsedagspresent till Emelie som ju snart fyller år ;)





Riksföl

Idag är jag ledig i hela tre dagar. Det känns nästan ofattbart :) Idag tänkte jag pyssla lite i lägenheten, läsa på lite inför morgondagens V75, åka in till stan och köpa en ny stekpanna, en riktig sådan. Ingen tefflon.

Har bokat åter en resa till Skåne. Denna gången är det mest för att det är riksföl i Flyinge. En niveauavkomma ska vara med och tävla så den hejar jag ju på :) Denna niveauavkomma (Narcoz, som den heter) vann den regionala tävlingen i Åstorp förra helgen. Narcoz är helsyskon till Noak som blev best in show på flyinge 2008. Hade varit helt otroligt om Narcoz vann i år. Då är det tre år i rad som niveauavkommor vinner Riksföl. Det har aldrig hänt innan. Inte ens att det är två år i rad, som med Noak och vår Pimmie. Tre år i rad hade varit helt fantastiskt. Så nu förstår ni kanske varför det är ett måste för mig att åka ner :) Åker 2/9, riksföl är den 3 :)



En rad..

Tänkte skriva en rad eller två.. är ju som ni säkert vet i Skåne nu och har det väääldigt bra =) Saknar inte sthlm ett dugg. Idag regnar det och det är trist men ska snart bege mig till Tanja så då gör det inte så mycket. Ska bli roligt att träffa henne och hennes nya bebisar, hihi!
Imorgon åker jag till Sthlm igen och tillbaka till allvaret med jobb. Saknar Joel och Skruttis så det ska bli roligt att träffa dem igen!


RSS 2.0