Last day..

Vilken lättnad jag varit med om idag. Sista dagen på praktiken och jag hade min redovisning och slutbedömning! SHIT vad nervös man kan vara alltså. Hemskt att gå hela förmiddagen att bara vänta.. Synd stesolid är narkotikaklassat och måste fyllas i pärmen, annars hade jag bannemej pre-medicinerat mig själv alltså! Usch, sånt hära blir bara värre och värre med åren.. (har det med åldern att göra kanske?)
Well well, nu är det gjort iaf men det känns lite sorgligt i hjärtat att lämna avd nu när jag kommit in i rutiner osv men nu är det bara att ha siktet rakt framåt för det kommer nya kurser. Nästa kurs börjar redan på måndag och då är det ny termin också, VT 09.. tänk VT10 är jag äntligen FÄRDIG :D Men man ska inte ropa "hej" ...
Jaa, nu är jag ledig imorgon och heela helgen :D
Har börjat träna på friskis också, känns riktigt bra och är så stolt över mig själv att jag äntligen tagit tag i detta nu! Ska kolla om det går ett spinningpass imorgon :) Ska ut med Liz imorgon också tsm med Emelie som nog ska rida frühlis samtidigt. Bara det blir ett träningspass att hänga med i den hästens tempo!


..TáTá


Pokerface

Idag har det inte hänt något speciellt..
Trodde inte mina ögon när jag gick upp, det snööade! Det var väldigt fint men lite irriterad över varför det inte kunde komma mer lägligt som typ på julafton :( En anna tanke var också: Hur såg vägarna ut? Jobbigt när man måste köra i typ 50km/h heeela vägen till Ängelholm! Men jag kom dit och fram helskinnad iaf :)

Har varit på case på sjukhuset i Ängelholm, det sista (thanks God) för den delen. Det handlade om demens denna gången och det var faktiskt intressant. Jag sommarjobbade på ett demensboende så mycket kände jag igen men lite var saker jag kan dra nytta av nästa gång jag jobbar. Som av slutning pratade Sandras handledare om vad man ska tänka på när man söker jobb sen när vi är klara. Mkt man inte tänker på, vilka rättigheter man har etc..
Efter lektionen körde jag hem och åt lunch och kollade lite DH.. skönt att ligga och vila huvudet en stund. Har kännt mig väldigt tung i huvudet nu i ett par dagar. Hoppas jag inte blir sjuk för det har jag verkligen inte tid med :(
Nu sitter jag å spelar lite onlinepoker för att fördriva tiden medans joel är i Ängelholm.
Ikväll lär jag inte spränga några blodkärl, ska laga mat, duscha och vila upp mig inför morgondagen. Imorgon ska jag gå med Lena, en jättesnäll sjuksköterska på avdelningen =) Tack vare henne och Sandra såklart är det "roligt" att åka dit..

Ha en mysigt kväll alles!

Illa Illa

I know.. har inte haft ork eller tid att uppdatera men känner att det börjar bli tid till det nu!
Det har hänt en del sen jag skrev sist men ändå inte så förfärligt mycket.. Jag är fortfarande på min praktikplats på psykiatrin och det funkar bra, mer eller mindre med vissa saker. Examinationsarbetet lämnades in i söndags vilket var en STOR relief kan jag säga. Nu är det "bara" en gruppexamination i Kristianstad och redovisningen av arbetet på slutbedömningen kvar! Sen finally är denna praktiken slut. Måste säga att den har varit lite seg emellanåt. Tackar Gud för lite ledighet under jul och nyår.
På tal om jul och nyår gick det väldigt lugnt åt. Julen firades först på eftermiddagen med Joels föräldrar med mat, kalle och julklappsöppning.. därefter åkte min familj + Joel till mölle till min mormor, morfar och moster för ännu mer mat och ännu fler julklappar! Denna julen var nog den bästa på många år. Firar tyvärr inte så ofta med mölleborna så det var verkligen hög tid nu. Vi åkte iaf inte hem hungriga, den saken är säker.

På nyårsafton var jag och Joel hos en kompis i Förslöv.. han överraskade med oxfilé, potatisgratäng och gooda såser! (Vilken familj i Sverige äter INTE oxfilé och potatisgratäng på nyårsafton? ;) haha) Efter maten satt vi mest å snackade och sen gick vi upp på en backe typ och såg "alla" rakerterna. Måste säga att jag blev väldigt besviken på ett sätt. Trodde det skulle bli mycket raketer men det var raka motsatsen. För naturen och alla rädda djur var det ju bra att det inte blev så mycket!

I övrigt har det inte hänt något revolutionerande mer än att Totto har åkt iväg från oss nu :( Han bor numera hos sin halvbror Noak i Stidsvig. Där har han det bra trots saknaden av mamma. Ska åka och hälsa på honom snart, saknar honom! Frühlis var väldigt ledsen typ en vecka men sen började hon acceptera att han inte skulle komma tillbaka.. I gengäld mot det lidande som orsakats henne har hon blivit mycket ompysslad.. Om det nu finns ett nytt litet föl i magen på henne så har vi lovat henne att den ska hon få behålla hur länge hon vill. Vi ska aldrig ta det ifrån henne :) Hoppas verkligen det blir ett litet stoföl till sommaren =)

Nu har jag icke mer att förtälja!
Trevlig fortsättning på er alla!


 


RSS 2.0