GODKÄND

Den nationella tentan är GODKÄND och nu kan jag pusta och och fokusera på kommande utmaningar! Snart är plugget slut... ska bli SÅ skönt!!




SÄLJES!

Säljer nu min Dior mascara på tradera då jag fick fel färg (brun men ville ha svart) på kicks i Äholm men fick inte byta den så har jag nu äntligen fått lagt ut den på auktion. Blir man arg eller blir man arg? Hoppas det är någon som vill ha den så jag får igen lite av pengarna iaf =)



Lycka!

Nu var det några veckor sedan jag skrev och det är svårt att sammanfatta allt som har hänt sen dess..
Har ju varit på praktik i Västra Karup hos en helt underbar dsk =) Ville verkligen inte sluta där men så är livet, det går vidare och nu väntar nya utmaningar. Igår var sista dagen där och i nästa vecka väntar skolan tisdag-fredag. Och sedan rullar nästa praktikperiod igång på avd 11 i Ängelholm. Kommer lära mig huur mycket som helst där!
Snart väntar den hemska tentan och måste börja på den individuella uppgiften också. Suck!

I veckan har jag varit hos tandhyg och hade inga hål, riktigt skönt! I onsdags fyllde pappa 50 år!!! och då hade vi öppet hus här för dem som inte var med på festen i Mölle i September. Det var mycket trevligt :)

Om en vecka kommer Joel ner till mig och jag längtar såå mycket! Det ska blir så mysigt att få spendera tid med honom! Har saknat honom vääldigt mycket!

Ha en mysig helg ♥


RSS 2.0