En dag närmre..

Jobbade kväll idag och har nu hunnit landa lite här hemma. Det var mycket att göra på jobb men man behövde inte stressa som en tok som man gör vissa dagar. Imorgon ska jag har säkerhets och HLR-dag på jobb hela dagen så då "slipper" jag omvårdnadsarbetet. Fick lite papper att ta hem att plugga på innan morgondagen som jag tänkte jag skulle hinna kolla igenom på jobb men det hann jag givetvis inte så fick läsa och göra provet när jag kom hem kl 22.00. Imorgon kväll kommer Emelie hit och jag hoppas att flygen går som tänkt. Är ju som alla säkert har märkt av ett riktigt busväder ute. Har varit inne på kullaflygs hemsida och sett att det inte är något flyg som blivit inställt ännu iaf utan bara lite försenade och det kan man ju leva med, bara hon kommer upp :) På tisdag ska vi shoppa lite och göra klart hennes sista arbete på sjuksköterskeutbildningen som ska lämnas in på söndag. Kl 15 ska vi vara i Globen och se en tjej som Emelie känner som ska hoppa agria finalen :) Har verkligen längtat efter denna helgen!

Ha det så gott allesammans!



Pajas


Julprylar

Julen närmar sig med stormsteg och jag har börjat fixa lite julstämning i lägenheten :) Var på jakt efter juliga lampor att ha i fönsterna och hittade efter mycket letande de här:


En vit och en röd i olika storlekar. Det blev faktiskt väldigt bra :)

Idag köpte jag en adventsljusstake som jag hade tittat ut nere på blomsterbutiken nedanför oss



men den ser finare ut i verkligheten.
Nu ska jag beställa julgardiner och lite nya sängkläder också :) Någon som kan tipsa om en bra nätbutik? Har varit inne på både ellos.se och jotex.se men vill gärna spana runt lite till :)






Rustad för vintern

Har köpt mig ett par nya vinterskor nu och jag är väldigt nöjd med köpet :) Det blev ett par Bearpaws stövlar, jättemysiga! Så nu ska jag kasta mina gamla och slitna Reebooks. Ut med det gamla och in med det nya helt enkelt ;)



Mina är svarta!




Vill gå i ide

Gillar inte detta hemska novemberväder och vill krypa ner i en liten kokong och vakna upp när det närmar sig jul och sen krypa ner igen fram tills det börjar bli varmt!

Det verkar som om skruttan redan hittat sin plats i vinter :)





Bajen - Helsingborg

Var och såg svenska cupfinalen i fotboll mellan Hammarby och Helsingborg på Söderstadion i Lördags och matchen slutade 1-0 till Helsingborg vilket jag tyckte var roligt :) Jag och Joel befann oss på Hammarbyläktaren och det var ett jävla liv kan jag säga! Men roligt var det då detta var min premiärmatch live EVER!



Globen




Bengaler i hammarbyklacken

Jackdilemma

Kan inte bestämma mig för vilken jacka jag ska köpa och ha i stallet. Det börjar bli väldigt kallt nu och vill inte gärna ha min canada goose-jacka bland hästarna.. Lägger upp de som jag funderar över så får ni hjälpa mig att välja rätt jacka.

Vilken tycker ni är snyggast?




Jacka 1




jacka 2




Denna jackan tänkte jag faktiskt beställa utöver någon av de andra, tyckte denna var ganska snygg :) Vad tycker ni om den?




Så mycket bättre

Jag gillar verkligen tv4:s program "Så mycket bättre" som går på lördagkvälllar! Älskar den blandningen av artister som är med..Lill-babs, Lasse Berghagen, Petter, Plura, Tomas DiLeva, September och Christer Sandelin.
För er som inte vet vad programmet handlar om så hyllas en artist varje vecka och de andra artisterna får tolka den "hyllade" artistens låtar. I lördags hyllades Petter och jag tyckte verkligen att alla gjorde superbra tolkningar av hans låtar. Jag verkligen ÄLSKAR Septembers tolkning av "mikrofonkåt"!! Och hon är ju så jävla snygg också!


September - mikrofonkåt



September och Petter sjunger låten tillsammans, dock ej så bra kvalité






Ska lätt köpa samlingsskivan från programmet när den släpps ;)

Pappas dag

Hipp hipp hurra, idag är det pappas födelsedag :)

Jag hade så gärna velat vara hemma idag och firat pappa men får göra det på avstånd istället! Har köpt årets första lussekatter som jag och Joel ska avnjuta ikväll :)

Mamma är i Tyskland på hingstpremiering så det är bara halva familjen hemma men de får det nog väldigt mysigt ikväll ändå :)

Grattis ♥ pappsen! ♥ :)





Såå underbart sött :)


Nikki

Nikki - min nya favorit på ridskolan




En väldigt känslig och trevlig häst att rida. Nikki är den häst (av 3) som jag hittills har ridit som känns mest skolad.



En låång vecka

Hade längtat efter att åka hem denna veckan men istället slutade jag med ett nytt vikariat på nacken och då blev den resan bara ett minne blott! Får mitt nya schema nu i veckan så ska försöka fixa så att jag kan åka hem en gång innan jul. Emelie kommer den 26 eller 27/11 och det ska bli så jääkla roligt!! Den helgen blir det hästar för hela slanten!
Men först ska jag bara överleva denna veckan. Red i lördags och får som vanligt efter varje lördag träningsvärk. Igår tränade jag lite på gymmet och idag har jag ont i typ hela kroppen!! Skönt men ändå jobbigt! Idag ska jag jobba kväll och imorgon blir det dag. Sen är jag ledig på onsdag och torsdag och jag ska träffa Bim på onsdag. Det var så längesedan vi sågs så det ska bli roligt :) På fredag jobbar jag kväll, jag hatar att jobba fredagkvällar. Sen blir det dagar resten av helgen. Det enda positiva med att jobba denna helgen är att jag missar inte någon ridning då det är alla helgons dag och ridningen är inställd. Ska försöka hinna med lite gym 2 ggr i veckan också och får försöka hålla det också.
Som sagt, det gäller att tänka positivt och inte glömma det! Nu ska vi alla försöka göra det bästa av denna veckan även om måndagar kanske inte är den mest upplyftande dagen.



RSS 2.0