Wii

Joel köpte Wii i förra veckan och det är askul :D Det blir ju inte direkt tråkigare när man har rekordet i poäng (och just nu i skills också på 1300 typ) på bowlingen ;)

Ingen som vill låna ut Wii spel till oss? ;P
image157
image158

Update

Lägger in lite bilder från utställningen, blev tyvärr inte så många eller några bra då ljuset i lokalen var dåligt :S Men några blev det iaf =)
För övrigt gick det bra på utställningen.. Lizzie fick en etta i bedömningen och blev sedan trea i konkurrensen. Jag är väldigt nöjd med min lilla töös ! ♥


image141 
Liz ska visa tänderna för domaren

image142

image143

image144

image145

image146


Lite andra bilder från utställningen:

image147

image148

image149


image150

image151

image152

image153

image154



    

Utställning


image139
Imorgon bär det av till Malmö för årets första utställning som sydskånska kennelklubben arrangerar! Nu är allting gjort.. Lizzie är badad, klorna klippta, tänderna borstade, alla papper packade och Joel håller på att laddar sin kamera så vi kan ta riktigt många och fina bilder på oss! :)

Kommer skriva hur det gick så fort jag har möjlighet till det och även lägga in lite bilder..

Håll tummarna för oss

Andra bullar

... eller jaa.. det lär väl inte bli bullar överhuvudtaget för min del nu på ett tag! Joel hittade en bra sajt om träning och kost så nu har vi börjat på allvar.. Sajten heter iwantsixpackabs.com och visar helt otroliga resultat.
Det kommer bli riktigt kämpigt men jag ska i alla fall ge det en chans. Har redan gjort mina två första träningspass och nu sitter jag här med värsta värken i benen och i armarna!! Det är inte länge man tränar men det är jäkligt högt tempo på träningen.. så för er som ej har den tiden till långa träningspass kan detta säkert rekomenderas. Det tar ca 20-30 min varje pass. Kosten är givetvis en viktig del och man ska undvika kolhydrater, socker och fett.
 
Har tagit före och efter bilder på både mig och Joel (kommer dock ej läggas in här =P) så det ska bli roligt och intressant att se resultatet efter några månader =)

Önska mig lycka till nu..


Neverneverland

Vill bara lägga in ett inlägg om denna organisation som kämpar hårt för att hundarna på Irland ska få ett bra och värdigt liv.
Expressen.se hade ett inslag från denna organisation och de önskade folk som ville hjälpa dem att ta hand om hundar här i Sverige. DET BEHÖVS FLER ADOPTIVHEM! 
Såg att E-type hade adopterat en greyhound, hoppas att fler som nu läser artikeln på expressens hemsida också kan tänka sig adoptera en hund. Hade jag kunnat adoptera en hund hade jag lätt gjort det!

image138 
Bilderna är tagna från neverneverland.se

Det är så fruktansvärt att det får gå till såhär: (Följande är utdrag ur neverneverlands hemsida)

En hund på Irland har inte mycket mer värde än en katt har i Sverige. De aktiveras inte mer än en kort promenad de dagar det inte regnar, och resten av tiden lämnas de att roa sig själva i trädgården. Många släpper ut sina hundar när de går till jobbet, och hunden springer lös vind för våg i stan tills ägarna kommer hem på kvällen.
I området där vi tidigare bodde finns nära 30 hundar som regelbundet är ute ensamma på promenad, det största antalet lösspringande hundar jag själv mött under en halvtimmes promenad var 13 stycken!


En lösspringande hund kallas vanligen en "stray dog". En stray är inte alltid hemlös, utan kan lika gärna vara en familjehund på promenad utan matte & husse, men om de inte bär ett halsband med ID-bricka där det står namn, adress och telefonnummer till ägarna så kan ingen veta var de hör hemma.
Dessa lösspringande hundar samlas in av hundfångaren och hamnar i det kommunala hundstallet i området. Hundstallet behåller hundarna i 5 dagar, sedan omplaceras eller avlivas de om ingen ägare har dykt upp. Folk som inte vill ha kvar sina hundar uppmanas även att lämna dem i hundstallet där alla djur tas emot gratis. De hundar som lämnas in av sina ägare kan avlivas direkt om personalen anser att de inte har stor chans att omplaceras.
Nära 30 000 Irländska hundar avlivas årligen i kommunala hundstall, detta inkluderar inte valpar under 8 veckors ålder.
Många rescue centers (inklusive vi själva) går in i kommunala hundstall och "adopterar" hundar som sedan omplaceras vidare, bara för att rädda deras liv. På sätt och vis är det ett vågspel då många hundstall har stora problem med smittsamma sjukdomar som parvo och kennelhosta, eftersom de flesta av hundarna inte är vaccinerade. Om en hund är sjuk så smittar den ofta alla de andra, och valpar löper störst risk att dö en plågsam död.

♥ http://www.neverneverland.se/ ♥

RSS 2.0