Frida =)


Upp & hoppa !



Agility

Jag och Sofia ska börja på agility till våren med Lizzie och Canon.. det ska bli superkul och hoppas verkligen man får mycket ut av kursen som sådan..
Vi har inte fått ett startdatum ännu men vi ska träna på Tisdagar från 18.30-20.30 =) Jag skriver mer sen när vi har kommit igång. Ska försöka få ihop lite bilder därifrån också som man kan lägga upp!


image137

Sommarjobb

Har idag fått sommarjobb fixat =) Så skönt! Ringde till Almgården som ligger i Grevie.. perfekt läge, nära och bra. Tar typ 5 minuter att köra dit från Joel.
Hon sa direkt när jag pratade med henne att sommarjobbet för mig var säkrat. Jag blev väldigt förvånad då jag trodde att hon kanske ville träffa mig först eller att de kanske rent av redan hade fullt av vikarier..

( är de erfarenheter jag har sedan tidigare sökningar som inte gett ett skit)

Ibland har man tur, första samtalet å sen var det fixat
=)

Tävling

Jag ska skicka in en bild på Liz till tidningen Härliga hund där man kan vinna fina priser, om man har Sveriges charmigaste hund då förstås! Inte för att jag tror att vi kommer vinna men det är kul att bara vara med och kanske se henne bli publicerad i tidningen =)

Vet dock inte vilken bild jag ska skicka in.. har några förslag:
Vilken tycker du är charmigast?

image133

image134

image135

image136

Utställning

Nu är datumet satt till den inofficiella utställningen i Höganäs! 14 Juni=) I´ll be there!

Sofia ska eventuellt ställa ut Canon också! Hade varit superkul=) Vi får öva ihop lite också, längesedan jag övade med Liz nu.. men som tur är sitter träningen i ganska bra.

image131 CANON

image132

Höganäs Brukshundklubbs hemsida: http://www.sbk.nu/klubbar/hoganas/index1.asp

Utställningen härnäst är i Malmö den 15 Mars och jag längtar jättemycket !!

Cykeltur och biltvätt

Idag vaknade man upp till ytterligare en vacker dag, dock lite kallare idag än igår. Efter frukosten åkte jag å Joel till statoil å tvättade min bil.. SHIT va smutsig den var. Har inte tvättat den sedan ett år tillbaka ungefär..=( illa illa! Tur statoil fanns där och kunde göra ett bra jobb på den,, blev som en helt ny bil.
Efter tvätten åkte jag å släppte av Joel hemma hos sig så körde jag hem till mig.. eller ska man säga nuförtiden? (känns nästan mer hemma hos Joel än hos "mig".. jaahh, eller hur man ska säga det??)
Väl hemma i Stora Hult tog jag och Liz en cykeltur på ungefär en timme.. det var skönt, tyckte nog hon också=) Nästan hemma så såg jag Liz stanna för att nosa på något så tänkte inte jag mer på det utan cyklade vidare men så när jag kommit en bit fram så undrade jag vart hon tog vägen för hon brukar komma som ett spjut. Jag stannade cykeln och såg inte hunden någonstans.. blir klart lite orolig men nu fick jag möjligheten att prova min visselpipa (som jag övat med henne mycket att hon ska komma efter). Jag visslade och samtidigt kallade på hennes namn och så plötsligt såg jag henne springa mot mig över åkern en bit bort.. Phu, skönt att hon kom tillbaka.. OCH visselpipan hade effekt =)

Igår var det ju alla hjärtans dag och Joel lagade ju maten! Det blev kanongott=) Fläskfilé med vitlöksost, paprika och lök.. och till det klyftpotatis och sås =) min älskling är så duktig på att laga mat ! ♥

image129

Vårväder & alla hjärtans dag

Idag har vädret varit helt klanderfritt :) Nåja, lite varmare hade det kanske kunnat vara men trots årstiden har det varit en helt underbar dag=)
Är ju inte vilken dag som helst heller idag, det är ju alla hjärtans dag idag och det känns ju lite speciellt! Ska bli roligt att ge Joel sin lilla present sen.. känns nästan roligare att ge än att få nuförtiden.. (är väl ett bevis på att man har blivit vuxen:D)
Ikväll ska Joel laga maten och jag får inte veta någonting, är så nyfiken över vad han ska laga. Hoppas det blir något riktigt gott !!

Emelie kom hit vid middagstid och slängde av Liz hos mig å Joel så då gick jag, Liz och Canon (Joels familjs dvärgpudel)en runda på ca 1 h och 20 minuter sen lekte dem och även Penni (familjens kungspudel) på gräsmattan.
Strax tänkte jag få rätt på lite recept.. skriva i datorn, skriva ut och sedan sätta i en pärm så allt är samlat :)

Ha en trevlig alla hjärtans dag
/ Love Helena.

image128


RSS 2.0