Tanja & Enrique

Har pluggat hela dagen med Tanja idag! Skönt att plugga med någon då man får mycket mer gjort än om man skulle pluggat själv. Det är inte världens lättaste ämne vi håller på att få in i våra stackars hjärnor.
Dagen gick rusande fort.. Efter Tanja åkte hem åt jag och syrran pannkakor vilket var smaskens!! =D

Nästan direkt efter maten gick vi ut för en promenad. Tror vi gick i lite mer än 2 timmar..
Gick ner mot Vejbystrand, nere på fäladen bland korna och sen upp mot storahult och hem, lång runda men uppfriskande! Fick ner några fina.. och hum, kanske några mindre fina kort från promenaden =) haha


Ååh, har lyssnar på Enriques nya låt  "Do you know" (ping pong song) Den är såå bra.. lyssnar på den om och om igen!!
 


image37
Emelie och Liz nere vid fäladen och havet..

image38
Massa söta kor och kalvar som skutta omkring =)

image39
haha, inte så trevlig bild kanske! Men på en fälad där det finns massa kor finns det ju faktiskt sånt som tillhör korna =D örrk! man fick passa sig vart man satte ner dojjan!

image40
På vägen upp från en annan fälad går det ett par hästar, jättesöta.! Den Emelie klappar är nog riktigt gammal då den är gråhårig och hade en liten vårta på mulen.. =P sööt!

___________________________________________________________________________________

Ah, SNAART ses vi ÄLSKLING! ÄLSKAR DEEEJ !<3

Plugg, vackert väder och powerwalk

Idag har det varit en underbar dag! Så skönt och varmt väder. Dagen börjar verkligen med ett leende då man tittar ut från fönstret =)
Men tyvärr kunde jag inte njuta fullt ut av vädret utan plugget kallade så jag har pluggat lite läkemedelsberäkning och lite injektionsteknik. Börjar få lite panik då det teoretiska provet ligger på fredag nästa vecka!! Tiden kommer gå så fort fram tills dess..
Tyvärr går inte denna veckan lika fort som Joel är på Cypern.. :( seegare vecka har jag nog inte varit med om!!

Dagen har rullat på skapligt och efter middagen begav jag, Emelie och Liz oss ut på en powerwalk! Det är så skönt att gå ut efter middagen så inte den lägger sig runt midjan =D
Snart ska Joel logga in på msn, hope so iaf :D
Kollar på riskförlossningar på tv4 fakta, det är riktigt intressant. Kan  inte fatta att jag en gång ska jobba med sånt.. kan knappt vänta!!

image31
Elvis ligger & vaktar mig när jag pluggar :)

image29 
Liz på powerwalk

image30 
Emelie på powerwalk=)

image32
Fin utsikt över Kullaberg :)

image33
Gården med hallandsåsen som bakgrund.

_________________________________________________________



         Jag                                                                 Dig
             


Du skulle bara veta hur mycket jag längtar tills du kommer hem !

Plugg hela dagen!

  • Sov riktigt länge idag, vågar inte skriva hur länge..! :O Men skönt var det! klart man fick lite dåligt samvete efteråt men jag behövde sova ut riktigt kändes det som. Direkt efter frukosten började jag plugga läkemedelsberäkning vilket inte är det lättaste men det gick faktiskt bättre än jag trodde! Får vara bra med plugg idag, orkar inte mer!

    image24

    Har varit fint väder och det har därmed lett till härliga promenader! I söndags speciellt var det underbart! Var bara tvungen att ta lite bilder.
    Efter maten ska jag ut igen och gå en lång promenad! Det är så skönt efteråt för man känner sig så fräsch och ren i kroppen.


    image25
    Liz på filten på gräsmattan


    image27
    Så fin himmel och varmt i luften var det fortfarande trots att det var ca 21.30 på kvällen

    ________________________________________________________________________

Varit ute och promenerat i ca 1½ timme och det var så skönt! =) Bönder som är ute och plockar potatis, det har en speciell doft precis som fukten i luften. Tillsammans "doftar" det verkligen sommar!!                







                                               Miss


                                                                                   My

                                                     Joel           

                                                                           So

                                                                                                        Much          !





<3


saknad..

Idag sov jag ut riktigt. Gick upp kl 12 :D härligt! käkade sen frukost och vi åkte sen ner till Gunilla i Stora Hult för att lämna av tältet vi lånat när vi var på utställningen. Jason, Jamie och Josh är såå fina hundar =)
När vi lämnat tältet åkte vi till Jörgen i Ängelholm då mamma skulle lämna av lite saker till honom. Lizzie och deras vita herdehund, Elton, lekte som tokar på deras gräsmatta. De hade verkligen kul tsm och kom  bra överrens. Blev nästan lite kär i den hunden. Skulle kunna tänka mig en sån själv! Efter Jörgen åkte vi till Willys för att veckohandla sen begav vi oss hem. Jag la mig ute på gräsmattan en stund tsm med Liz. myspys=) Har haft ont i huvudet nu i em, typiskt nu när det är så fint väder! Då vill man ju vara ute och hitta på så mkt som möjligt.
har fått lite mat i mig nu och ska ut och gå en runda också när jag väl alvedonen sätter fart..
Alvedon och samarin är verkligen "grejer" som kan rädda dagen!!!

   +   = Daysavers!!


_____________________________________________________________


Joel, du är så otroligt saknad just nu! Du finns i mina tankar hela tiden!
Tack för det du skrev på MSN, blev glad! Vi måste nästan gått om varandra. Jag loggade in kl 18.10 men vet dock ej om tiden var inställd på er tid eller vår här i Sverige när du skickade.(?)



"?Widercrantz? / Helena skickat 2007-05-20 17:48:

Hej Alskling, Gick forbi ett internet cafe just och tankte kolla in mailen och se om du va inne pa msn. Hoppas det ar bra med dig o att du hade en skon promenad. Saknar och tanker p[ dig hela tiden!!! Alskar Diig (K)(L)(L)(L)(L) "


För varje dag som går utan dig känner jag mig mindre och mindre hel. Du är en stor del av mitt hjärta som just nu känns tomt och ihåligt. Saknar din doft.. att få ligga nära dig och känna din underbara doft på halsen och dina kläder. Längtar såå tills jag får ligga nära dig igen och känna doften av Dig!


image21 Broken without you !





Hundutställning och 20-årsfest!

Hundutställningen gick inte alls som tänkt. Vädret var piss, regnade hela tiden och whippar hatar regn! Domaren var också piss! Många som inte tyckte om henne. Hon kan åka tillbaka till Sydafrika där hon kommer ifrån. Blev dock inga bilder då det inte hade blivit några bra ändå + att vi ville hem så fort som möjligt efteråt.
När vi kom hem därifrån, trötta och dyngsura,  bytade vi om sen fikade vi lite. Jag var svintrött efter Hässleholm så jag gick å la mig för att vila, somnade!!! Hade ställt klockan men snoozade typ en timme. Det var lite jobbigt att vakna var femte minut i typ en timme av den där jäkla alarmsignalen!

Nåväl.. jag fick duschat och skulle iväg till Sabina där hon hyrt lokal i Grevieparken. Träffade många som jag inte sett på ganska länge, kul!

Det var väldigt jobbigt att se Maggan och Adam tsm, de är ju väldigt söta tsm men de påminde mkt om Joel och jag ville också ha honom vid min sida så jag kunde pussa, kramar och hålla om honom!

image16
Maggan och Adam.


image17
Lina


image18
Mm, gratis är gott. Eller vad säger du Martinez? ; )

_________________________________________________________________

Ligger just nu i min säng å lyssnar på mysig musik och tänker på min Joel..
Pratade med honom ganska nyligen i telefon, underbart att få höra hans röst! Känns mer verkligt och tröstande än sms. Glädjer mig att han har det bra där nere! Känns också bra att han tänker på mig=)
Hoppas veckan går foort!

Är så glad att jag träffat dig, hoppas du vet..
Resten kan jag inte förklara med ord hur jag känner för dig, det går inte hur mkt jag än försöker. Du är mitt ljus i mörkret!, solskenet i den trista vardagen. Ingenting känns som vardag tillsammans med dig länge!
Skulle aldrig vilja förlora dig, du är det bästa i mitt liv!
3 underbara månader idag och jag Älskar DIG mer och mer för varje dag som går. <3

image19


Mycket sen sist...

Ja det kan man säga..
I onsdags  åkte jag, Tanja och Sandra till Kristianstad för att fest loss på kåren!  Kvällen inleddes med mat på restaurangen "Chill out"

image5


Alla åt pizza då det andra alternativen inte verkade så lockande + att det var ganska så dyrt där. Efter middagen begav vi oss till Sandras rum för att förfesta lite :) Tiden gick hur fort som helst och vips var kl 23.00 och det var tid att bege oss till kåren. När vi kom dit såg det väldigt dött ut men det fylldes på snabbt och rätt vad det var så var det fullt på dansgolvet =) Esmeralda shakade loss totalt ;) riktigt partyanimal, trodde inte det om henne, hihi!
Träffade servitören från restaurangen där vi åt tidigare på kvällen.. han ville inte direkt dansa med oss i början men sen när han fick i sig några cider/öl så släppte han till ;) Synd han inte stötte på den tjejen som INTE var upptagen !
Det spelades bra musik  och vi dansade typ hela tiden, askul, verkligen! Eller hur, tjejer? :)

 Malin & Tanja  

image9

Malin, Esmeralda, Sandra och Malin börjar bli fulla och glada

image10

Tanja och Sandra inne på kåren. 



Dagen efter åkte vi hem ganska tidigt på morgonen. Skönt att komma hem! Joel och hans föräldrar för hos oss för att hämta kött när jag kom hem. Efter det drog vi in till stan för att hämta Joels dator hos Martin. När vi kom hem igen fixade vi till oss då de skulle ha besök från Sthlm och vi skulle äta middag tsm. På kvällen blev det rabarberpaj och vaniljsås, mums! Men efteråt kunde man knappt röra sig!
Joel hade fullt upp med att packa efteråt och jag var väl mest i vägen =P försökte iaf hjälpa han så gått det gick. Alex kom över en sväng så snackade med han ist.
Han klagade över hur jobbigt det var att åka till Kristianstad.. haha jotack, jag vet..! å dit åker vi minst 2 ggr i veckan fram och tillbaka.. kan ju inte säga att jag "kände" med honom!

________________________________________________________________________________

Sen var det ju Fredag idag och Joel och Martin ska iväg till Cypern. Vi sov väldigt länge idag.. riktigt skönt att bara ligga & mysa tillsammans.
Vid 14-tiden åkte vi in till stan för att fika hos Martins mamma då hon fyllt år så ville hon träffa dem innan de åkte iväg.. trevligt att träffa henne och även Mazze som jag inte sett på väldigt länge.
Vid 16.30 begav Martin och Joel sig av mot malmö flygplats.. det var inte så kul att se dem åka : (

Måste säga att jag inte var på mitt muntraste humör idag.. Var ganska nere och var i min egen lilla värld.. kände inte för att prata med någon egentligen..
Började väl förstå att Joel skulle åka ifrån mig...Det var hyffsat jobbigt.
 Sitter nu och tittar på Talang 2007 och tänker på min älskling <3

Vill inget hellre än att denna veckan går fort, fort foort..

Imorgon är det utställning i Hässleholm, hoppas det går bra för mig och Lizzie! kommer med bilder och info imorgon om hur det gick.












Äntligen!

Då har man äntligen skaffat sig en blogg :) Det är då inte helt lätt att hitta här men det ska nog lösa sig till slut! Fattar inte hur jag ska få in bilden som "visningsbild" !?

Kom nyss in från promenaden med LIzzie! Så skönt väder det är. Hoppas det håller i sig länge.
Fick reda på att jag inte klarade grupptentan, surt som fan! Samtidigt känns det okej då det ändå var ganska många som blev underkända och jag har ju trots allt klarat de andra två tentorna.

image2


                          Varför sitta på kanten när man har hela fåtöljen att ligga i?



Tog några bilder på Lizzie när det var fint väder..


image3

image4



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0