Cavalier King Charles spaniel

Va & tittade på Josefines lilla valp som hon var å hämtade igår! Guud vad SÖT den var :D
Han var väldigt trött när vi kom och hälsade på då han hade busat en del innan vi kom.
Hoppas det går bra nu med din nya valp, Josefine!

Passade på att ta några bilder på honom..

image126

image127

500

I helgen var jag, Joel och Joels arbetskamrater, Dan och Anders nere i Lund å kollade 500! Det är hipp hipp - killarna som satt ihop en teater/stå -upp kan man väl säga..
Tyckte det var jätteroligt och för er som inte sett den och tycker om hipp hipp, och för all del komik överhuvudtaget ska skaffa sig en biljett å gå å se en föreställning!  De håller på ett tag till om jag inte minns helt fel..

Johan Wester & Anders Jansson, skaparna av 500:

image125


Abstinens

Börjar få utställningsabstinens nu! Är såå sugen på att börja ställa ut nu i vår och sommar! Har inte ställt ut sedan utställningen på Sofiero i September. Saknar de "kickar" man får när man ska in i ringen, allt hundfolk, alla hundar, stämningen osv.. =)

Utställningen härnäst är Malmö Int 15-16 Mars 2008



image41

Biokvällen

I fredags kollade vi bio, National Treasure - The book of secrets. Den var bra men ettan var bättre. Kändes som denna var lite överdriven och att vissa saker de gjorde i filmen var ganska omöjliga, Om ni funderar på att se den så se den! After all, den var faktiskt bra!

Efter bion stod vi och velade vad vi skulle göra härnäst.. Det är så segt när alla bara står och velar och hälften av gruppen vill åt ett håll och andra åt ett annat! Först gick vi till Torstens en stund. Där var det smockfullt och sedan körde vi ner till biljarden där vi satt och snackade och drack lite.
Det var en trevlig kväll, roligt att träffa alla gamla klasskompisar igen!

image124

National Treasure

Ikväll är vi ett helt gäng som ska se National Treasure - book of secrets Röda kvarn i Ängelholm!

Hoppas verkligen den lever upp till de förväntningarna som man har! Ettan är ju grymt bra!




Trevlig helg på er!
<3

Körkort!

Grattis Emelie till körkortet!

Ta det lugnt på vägarna!

Fiskbulle eller Fiskpinne?

SKITSAMMA!!  Fisk som fisk! Sagt fel hela dagen.. varför blandar jag ihop dem idag föör!?!?

Och jag är såå irriterad på den där jävla spisen! sätter man den på 2:an ska det för fan inte koka 30 min senare.. bara förstör min gröt, gör det!!

Lugn och fin...

2008

Nu är vi inne på det nya året.. och precis som alla andra år kommer det kännas konstigt att skriva 2008 när man skriver datum typ en månad framöver..

Både jul och nyår har varit jättebra men tiden däremellan har gått alldeles för fort! Känner inte alls för att börja skolan igen.. =S Finns inte mycket annat val än att bita ihop och klara sig igenom en termin till! Längtar redan till sommaren!

På juldagen såg jag "Arn - Tempelriddaren", tyckte den var jättebra och rekomenderas verkligen..hoppas de andra filmerna kommer inom snar framtid också!


image123

På nyår förlovade sig Syrran och hennes kille.. roligt för dem..=) Då blev det lite av ett dubbelfirande.
Vi åt god mat (potatisgratäng och struts) och det blev alldeles för mycket kändes det som. Varför äter man alltid för mycket?
Killarna köpte en massa raketer under dagen som vi sedan smällde (Det var de pengarna de).. Det är så fint när man ser över till Mölle och vidare mot Ängelholm. Roligare att se alla andra smälla tycker jag. Smäller man själv ser man ingenting förutom det man smäller själv.

Annars har det varit lugna jul och nyårsveckor..hänt lite smått och gott..
Möblerat om i vardagsrummet, bion, gått på stan, shoppat , pluggat med mera..


Hoppas ni alla får ett GOTT NYTT 2008

Friskis & Svettis

Idag hade friskis & svettis öppet hus på Valhall (gamla F10). Jag och Joel var där för att ta oss en titt. Funderar starkt på att börja träna igen efter ett ganska långt uppehåll. Det nya friskis var fräscht och fint och det ligger bara ett stenkast ifrån mig & Joel (10 min med bil) så det är ett plus!!

Så nu får vi se om det blir någon motion för Helena..=)

image122


RSS 2.0