"Ny" bil

Nu har pappa äntligen köpt en ny bil=) En volvo V70, 2001.. ny och ny men för oss är den ny :).. Sveriges vanligaste bil, men skit samma.. den är iaf väldigt skön att köra och åka i!




När en ny kommer in måste ju ibland en annan åka ut.. i detta fallet ska pappa sälja sin trogna merca som han har haft sen 1996..
Är du spekulant? ;)





http://www.blocket.se/vi/16965703.htm?ca=23_16_s

Kommande..

Nästa utställning blir den 12 Juli uppe i Tvååker.. Om jag inte minns fel är det en australiensk domare. Då blir det att prova lyckan igen! =)



Bilderna från utställningen i Hässleholm


Liz och jag längst fram


















Two Twenty

Nu äntligen har fölet fått ett namn! Two Twenty ska han heta..
Skönt att få ett namn på honom, jobbigt att inte ha något att kalla honom.
Anledningen till att han ska heta Two Twenty är att när Micke (som äger honom) jobbade i Texas på en ranch eller något liknande så fanns där en tjur som han tyckte påminner om fölet här hemma i temperament osv.. och tjurens nummer var
220=)

nykomling i familjen =)

Nu har lilla fölet kommit som Frühlis har burit inom sig så länge! En liten hingst! Han kom den 12 Juni och blir snart två veckor! Nu ska han stanna hos oss ungefär ett år innan han ska till sin ägare.. han är en "beställning" av han som har hingsten (Niveau).. Tyvärr har "han" inte fått något namn ännu men jag röstar på namnet Nightwish =)








Back from Tunisia=)

Har varit hemma nu några dagar och börjat jobba! Kom hem från Tunisien i fredags (midsommarafton)!
Jag och Joel var borta två veckor och det var jättemysiga två veckor! Det var verkligen skönt att komma bort från Sverige och verkligheten för ett tag! 
Vi landade mitt i natten och var i säng runt tre ungefär och det tog oss ända till Måndag att återhämta oss och ställa om ordentligt så vi låg ganska mycket å sov i början. Tur vi hade tagit två veckor då och inte bara en.. då hade det känts stressigt.  Första veckan var vi på Beduinsk afton (tunisisk afton) där vi fick prova på inhemsk mat och kolla på en show med magdansöser och fakirer bland annat. Kvällen avaslutades med en hästshow som liknar ganska mycket sånt som man får se på typ cirkus osv.. där de hoppar av å på hästen.. lite som gymkhana också faktiskt. Annars har vi mest solat, badat och sett oss omkring. Andra veckan kom Emelie och Martin och då blev det fart i lägret.. De kunde inte vara still en sekund utan det skulle hända saker hela tiden.
Med dem åkte vi vattenskooter med delfiner som dök upp sidan om oss (första gången jag ser delfiner i vilt tillstånd *wow, så fina*) Vi åkte piratbåt också där de bjöd på grillad fisk och frukter. Innan vi gick in i hamnen kunde man hoppa ner i havet och bada lite. 
Några dagar begav vi oss mot Medinan, sousse gamla del av staden som är inringat av en stor mur. Där inne är det full kaos! Små affärer och stånd överallt där de drog och slet i en! De gjorde nästan allt för att man skulle gå in i deras affär.. Vi blev ganska trötta av allt detta kan man säga men vi fick hem lite saker iaf!  Jag köpte bland annat en marco polo-väska som han ville ha 220 dinar för (1 dinar är ca 5 SEK) så runt 1000 kr för en FEJK väska!! hum.. aldrig i livet.. Jag sa att jag kunde ge 30 Dinar för den och efter typ en kvarts dividerande och många försök att lämna affären så gav han sig till slut =) 
sista heldagen vi har där åkte jag, Martin & Emelie ut på fyrhjulingar ut i vildmarken =) det var roligt att se hur det såg ut utanför sousse och det var då verkligen ett hårt liv man lever där uppe bland alla olivodlingar, kameler, åsnor och allt var de nu har. 

Det var i stora drag vad vi hade för oss på vår resa! 

 
Vårt hotell


Liten tjej som syr en fisk på ett tyg.. Henne såg vi på den tunisiska aftonen


Den här lilla skönheten gav jag en brödbit med munnen =)



  Coca cola på arabiska

kryddstånd 






RSS 2.0