<3

All that I Ever wanted.....

...





She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby

Strutsfarmen

Jag och Joel åkte idag till strutsfarmen i Vantinge där Sofia (Joels syster) även jobbar lite. Idag hade de öppet hus och även rundvisning bland djuren. Hon som har gården med alla strutsarna berättade själv en massa info om strutsar och även andra strutsdjur som tex emuer. Hon har införskaffat sig två söta minigrisar också, Sigge och Emma tror jag de hette =)
Marie som är ägaren till gården har även café där hon gör våfflor av strutsägg och försäljning av strutsprodukter som strutskött, väskor, dammvippor och lite andra saker..
 
Gå in på hennes hemsida..
http://www.vantingestruts.se/







LC

Funderar starkt på att lägga utställningarna på hyllan och prova på Lure Coursing. Utställningarna är så godtyckliga vad varje domare själv tycker om på en hund. Det är alldeles för stor "variation". En championhund kan mycket väl under en annan utställning "bara" få en två i bedömningen (GALET)! Det betyder ju att det är något som är fel, anser jag. Jag tycker givetvis fortfarande det är kul att ställa ut och träffa människor med samma intresse men det hade bara varit roligt att prova på något nytt, som LC =) Tyvärr ligger det närmsta nere i Flyinge så det blir en bit att åka men det kan det vara värt.

Ska ställa ut de utställningar som är kvar i år, dvs Sofiero och vinthundsutställningen sen ska jag nog köra LC nästa år och de utställningarna som är nära, som Höganäs inoff, Sofiero och Laröd.




Auktion

Var idag på Auktion nästgårds hos pappas kusins föräldrar som ska sälja sin gård och med det så hittar man klart massa saker som man inte har plats med i sitt nya hus. Så de ställde till med auktion idag och jag, Joel, mamma, pappa och Liz vad där och skulle se om vi kunde göra några fynd. Joel hittade en borrmaskin som han köpte för 30 riksdaler :) Förövrigt blev det inget mera än så men jag är lika nöjd ändå. Kan lätt bli att man tar med sig en massa skit bara för det är billigt..








Fint besök

Lizzies pappa, Iskander von Blå (Tommy)  kom och hälsade på häromdagen :) de lekte och hade så skoj tillsammans!

 


Domarutlåtandet

Här kommer Lizzies kritik från utställningen i Tvååker:

Excellent size. Good neck. Pleasing head. Needs abit more substans. I prefer better front movements. Moves well behind. Well presented.

Domare: Matti Tuominen, Finland


Tvååker-utställningen

Var i tvååker på nationell utställning och tyvärr blev det bara en tvåa då.. men hon fick konstigt nog väldigt bra kritik så jag förstår inte varför det blev en tvåa. Kan skriva ner kritiken sen..
Blev inga bilder från när jag var inne i ringen.. Emelie tänkte aldrig på att fota och jag var lite stressad pga av att när vi kom fram så var det praktikt taget bara att kasta sig in i ringen direkt då domaren dömde RIKTIGT fort så det stämde inte riktigt med vår tidsbedömning..


Vackra Borzoier *vill ha*





 Lunchdags. Åt kycklingfilé, potatis och en riktigt smaskig fetaostsås :)




Leonberger


Ståtliga Grand Danois












Bruce-bilder

Lite sen uppdatering av konserten med Bruce men jag har haft fullt upp med annat.. jobb och dylikt men nu fick jag lite tid över så lägger in lite bilder från den dagen!

Det var en rolig dag men vissa saker kunde dock ändå uteblivit men ibland blir det inte som man tänkt sig riktigt.
Vi åkte upp som planerat, vid 15-tiden och vi var framme vid 17 ungefär. Inte lätt att hitta parkering vill jag lova. Människor överallt med Bruce Springsteen t-shirtar och det spelades hans musik överallt.. stämningen var iaf på topp=)
När vi väl hittat en parkering (på lisebergsparkeringen) så skulle vi på jakt efter mat, vilket inte var så lätt detta heller. Det var fullt överallt på alla restauranger så Krickan, hennes vännina och min kusin åt för sig (då de åkte upp tidigare på dagen) och vi fick äta för sig.. Det var totalt otänkbart att fixa ett bord för 8 personer!!! Efter mycket letande hittade vi ett litet krypin där vi fick sitta vid glasfönstret på barstolar på en rad så vi hade en trevlig utsikt in i SF:s entre, eller inte..Maten var iaf god! Kycklingsallad blidde det.

Efter maten gick vi mot ullevi och kollade runt. Mamma och Joel köpte Springsteen t-shirtar och sen tog vi oss lite dricka i öltältet utanför. Precis innan vi skulle gå in för att hitta våra platser började det regna men som tur var var det bara tillfälligt och det blev en kanonkväll!
Själva konserten var verkligen en upplevelse, min första också=) Bruce är verkligen en höjdare att se live!



















Måste bara berätta om denna mannen. Jonas som han heter..
Hade sett honom utanför ullevi och han var duktigt rund under fötterna och gick med gylfen nere. Tänkte inte mer på honom förrän han letade efter sin sittplats och det visade sig att han skulle sitta två rader nedanför oss. Han började snacka med en man som satt ovanför honom om han kunde hjälpa honom hitta sin plats och han småpratade med honom men hans offer verkade inte lika road. När Jonas väl hade satt sig ner somnade han direkt. Det roliga med det här var att mitt i allt småsnack med gubben ovanför honom sa han att det skulle bli ett jävla ös ikväll och det skulle skulle bli tidernas fest och allt vad han babblade om.. Sen satt han och sov typ hela konserten.. Han reste sig inte en enda gång utan satt antingen å sov eller satt med huvudet mellan benen och mådde skit, snacka man hade varit arg på sig själv dagen efter!!  Vi fick oss iaf ett gott skratt, alla andra runt omkring honom också såklart, stackar´n !





Sist men inte minst vill jag tacka han som uppfann öronproppar eller som det här, kletet man kan sätta i örat. Utan det hade jag nog haft tinnitus vid det här laget! *rekomenderas*

Bruce Springsteen tonight

Snart bär det av mot Göteborg för att se Bruce Springsteen :) Jag, Joel, Mamma, Emelie och Martin ska åka vid 15 ungefär och sen träffa Krickan, Fanny och nog någon till som jag inte vet vem det är uppe i gbg..
Vi ska ut & äta innan konserten börjar och sen ska det bli fullt ös på Ullevi =)
Kommer hem imorgon igen då vi ska sova över hos en kompis till Krickan som bor i Göteborg! Vi som först hade bokat hotell å grejer men sen sa krickan att vi kunde sova hos dem.. så då slapp vi betala hotellet som gick på över 1000kr! Lucky us! sparade man de pengarna!


Nästan så man börjar gråta..

http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc&eurl=http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.394

Inget hemskt, bara gulligt :)


RSS 2.0