Dags att packa väskan :)

Nu ska jag strax packa väskan för imorgon beger jag mig till Skåne igen för att fira Emelies examen som hon tar på fredag! Som sagt, helt sjukt att det redan har gått ett år sedan jag stod där. Jag har jobbat mycket och på min enda lediga dag (fredags) i förra veckan gav jag mig ut på stan för att handla examenspresent och lite nya kläder. Hittade ett fint plagg men sedan fick jag bege mig hem då jag hade bokat tvättid. Är ganska nöjd med min present och jag hoppas att hon har nytta av den :) Jobbade helgen som för övrigt var en ren mardrömshelg!! 9 patienter varav en som inte förstår svenska och som inte är riktigt kontaktbar, en dement och två förvirrade. Då är det inte lätt att vara sjuksköterska! I söndags jobbade jag en hel timmes övertid. Det är inte drömscenariot när man jobbade kväll på lördagen och sen dag (vilket innebär en sen kväll och sedan en tidig morgon) på söndagen. Men som alltid reder man ut det men det är inte roligt att jobba då. I måndags var jag ledig vilket var min morot och livlina under helgens pass. Då shoppade jag ännu mer :) Hittade massa fina kläder på REA på Esprit (min favvobutik) Fick 5 plagg för 1200 kr = nöjd :) Hann till och med klippa mig och jag blev verkligen nöjd denna gången och det kostade bara 250 riksdaler. Tyvärr upphör salongen så jag får väl hitta mig en ny frisör sen! På kvällen red jag igen för förra lördagen då jag var sjuk och det gick verkligen jättebra! Red i lördags också så det blev bara en dag emellan men då var jag väldigt missnöjd med min ridning. Nikki, hästen som jag brukar rida var så fruktansvärt seg och det fanns ingen framåtbjudning what so ever så jag var på riktigt dåligt humör och var jättebesviken när jag åkte hem. Tur att det gick så bra i måndags då hon var mycket piggare :) Kanske hon hade en dålig dag då..synd att djur inte kan berätta för oss hur de mår, det hade varit lite lättare att förstå dem.

Ha det så gott mina vänner :)



MJ

"Hold my hand"
Den bästa låten Michael Jackson (ft akon) gjort på länge! Synd att han inte längre finns bland oss :(



Lets Dance

Gillar startfältet i årets Let´s Dance! :) Rösta(r) på Helena Lundbäck ;) min favvo, hoppas hon går långt! Tror hon kan bli duktig!






Nr 1

Fick en helårsprenumeration av tidningen ridsport av syrran i julklapp och idag fick jag den första tidningen :) Me like!! Nu ska jag ha lite kvalitetstid, Jag och Ridsport :)





Fortfarande sjuk

Jag förstår inte riktigt vad det är för något ihärdigt virus jag har fått. Man kan säga att jag har varit sjuk sedan en vecka tillbaka mot att jag kände mig ganska OK i onsdags och torsdags då jag jobbade på torsdagen. Det skulle jag kanske inte gjort för på torsdageftermiddagen/kvällen började jag känna mig sämre igen och på fredagmorgonen när jag skulle till jobb mådde jag pissdåligt igen. Mådde nästan sämre än vad jag tidigare gjort, typiskt! Nu är det söndag och jag hoppades på att kunna jobba imorgon men jag är FORTFARANDE INTE bättre och jag börjar bli lite frustrerad över att inte kunna åka till jobb. Håll tummarna för att jag ska bli bättre till imorgon så att jag kan jobba på tisdag!



Min ridjacka

Skrev ett inlägg i höstas om att jag var på jakt efter en ridjacka och det blev aldrig någon av dem jag visade er.. kanske till våren. Önskade mig en ridjacka i julklapp och tomten besvarade min önskan :)

Sjuk

Joel är sjuk, Sofia är sjuk, Emelie är sjuk och nu har det brakat loss hos mig också :( Började bli sjuk redan på nyårsdagen och i söndags mådde jag inte alls bra men vet hur svårt det är att få in folk att ersätta då det är så många som är sjuka nu så bet ihop och jobbade ändå. I igår var jag ledig och det var även då det brakade loss på riktigt. Idag mår jag ungefär som igår, skit med andra ord. Riktigt förkyld med frossa och värmepåslag emellanåt samt huvudvärk som inte ens panodil kan göra något åt. Satte klockan på 8.30 idag för att känna efter om jag kunde jobba idag men mådde så dåligt så det var bara att ringa och sjukanmäla mig sen sov jag till 15.00. Hade lite dåligt samvete när jag vaknade men det är ju faktiskt det mest effektiva sättet att bli av med en infektion. Jag hoppas att det blir bättre imorgon för jag vill jobba på torsdag och fredag.. Hatar verkligen att vara sjuk !






Överkastet

Här kommer det omtalade överkastet som jag blev kär i så fort jag såg det inne på indiska. Har letat länge efter ett överkast utan att ha hittat något som jag har gillat! Tack vare presentkortet på indiska som jag och Joel fick i julklapp sved det inte lika mycket i plånboken om vi skulle köpt det utan det. Köpte de två matchande kuddarna också :)

Gillar ni det lika mycket som jag?













RSS 2.0