AJ AJ AJ!

Ja ungefär så sa jag nog när det hände.. stukade foten idag & det gjorde duktigt ont. Trodde först den var bruten då det krasade ordentligt och jag visste inte vad jag skulle göra för det gjorde såå ont så jag bara låg i grusen å kved :( Jag kunde inte stå på foten och kan fortfarande inte det. Hoppas verkligen det läker fort så jag kan ut å springa igen! Det kommer nog dröja ett tag innan jag kan gå normalt på den igen :'(

SKIT!

Midsommar!

Igår var det midsommar och vädret var ju verkligen inte det bästa. Kändes verkligen inte som midsommarafton men som tur var så drog ovädret över och det blev uppehåll och finare under kvällen när gästerna kom.
Vi hade ett par från Krika över och de hade med sig världens sötaste lilla bebis =) Bland de snällaste också. Cool lugn när andra höll henne och grät gjorde hon inte heller. Håller tummarna för att jag får ett lika snällt litet barn och inte ett sånt monster som jag var =P

image50
Martin & Cassandra :)

Emelie & Cassandra.

image55

 

Jag & Joel har även "firat" 4 månader =) Tänk vad tiden går fort. Fick fyra underbart fina rosor av honom, en för varje månad. Jättefina, älskling!

image52




__________________________________________________________________________

Ikväll blir det fest i förslöv som gäller. Än är inte midsommarfirandet över ;)

Äntligen sommarlov!

Måste säga att det känns väldigt bra nu när den sista tentan i anatomin & Fysiologin är avklarad ;) Vilken lättnad!  Nu kan man verkligen njuta av sommaren på riktigt! Veckorna fram till nu har gått otroligt fort och det är midsommar imorgon, REDAN! kan knappt fatta det. Sommaren kommer bara svischa förbi men ska hitta på såå himla mkt roliga grejer i sommar. Känns som man inte kommer hinna med allting. Jag & Joel ska åka till Korfu den 18 Juli och vara där en vecka framöver. Vi ska åka upp till stockholm några dagar också.. har också pratat om Oslo, Göteborg, Köpenhamn och Ge-kås i Ullared. Jaa hur ska man hinna! Joel jobbar och har sin rehab så det tar ju mkt tid och allting måste ju planeras kring det. Det är skönt att slippa planera kring mina tider då de inte är så många XD

I Lördags ställdes Lizzie och Jazper ut i Höganäs BHK. Vi hade den vanliga turen med vädret, såklart.. Vi hoppades få komma in i ringen vid 12 tiden men det dröjde ganska länge.Vi kom nog inte in förrän vid 14 och då hade det börjat regna ganska rejält innan och det var blött och kladdigt när vi skulle in i ringen. Skorna var dyngsura och hundarna verkligen vantrivdes i det tråkiga vädret och de visade ju inte direkt upp sin bästa sida.
Trots vädret fick de bra kritik. Lizzie blev BIM (Bäst i Motsatt kön) Och Jazper blev BIR (Bäst i Rasen) Båda fick vars ett HP (hederspris) att hämta ut. Då Jazper blev BIR gick han vidare till BIG bedömning. Eftersom han var ensam i gruppen gick han vidare till BIS (Best In Show) bedömning. Där blev han BIS-9, vilket är jättebra. Att bli nia av 117 anmälda hundar är jättebra!
Då han var helt grön gällande utställning så skötte han sig kanonbra och jag är nöjd med både honom och Lizzie.

Den 14 Juli bär det av mot Tvååker då Liz ska ställas ut igen och vi får hålla tummarna att det kommer gå bra för henne =)

image49

Bilderna tagna av Joel i Mölle




image46
image41

image42

image43

image44

image45

image47

image48

Sommar & Sol

Jaa, skönt väder är det i alla fall =) Har solat en del idag så börjar få lite färg :) slipper man känna sig så vit när man står bredvid Joel :D
Hjälpte pappa lite idag också med att räffsa upp efter han då han klippt häcken å lite buskar. Det är nästan för fint väder för att jobba =P Direkt efter det la jag mig på filten i trädgården igen, härligt !!
Denna dagen har gått ganska långsamt på den dära filten då jag saknat Joel ganska mkt. Ska bli skönt när han kommer hem imorgon =) Längtar efter att få hålla om & pussa på honom! <3

Har nyss varit ute å powerwalkat lite med Emelie å Lizzie. Det är såå skönt å gå på kvällen när det är sådär lagom varmt ute och det börjar skymma lite. Tog en dusch efteråt å nu sitter jag här å inväntar sängen och morgondagen.
Imorgon händer det ganska mycket mer. Ska in å köpa utställningstält och sen tänkte jag hinna med att sola lite innan vi ska iväg å öva med Lizzie å Jazper i Höganäs. På kvällen ska jag träffa den underbaraste pojken som finns :) Läängtar!

Tentor hit och tentor dit

Ja så kan man kalla det. Har haft fullt upp nu i flera veckor så jag inte har haft tid att skriva blogg.
Klarade de båda tentorna som gjordes på fredagen för två veckor sedan, såå glad jag blev! Då väntade den praktiska tentan som jag gjorde i fredags samma dag som min syster tog studenten vilket var sådär lagom tajmat! : / Lärarna var snälla som tur var, det kändes som man gjorde tusen fel!! Jag var såå nervös! Men jag klarade det!

Emelies student var jättetrevlig, synd bara att jag skulle upp dagen efter och skriva tenta. Jag var så grymt festsugen då syrran å hennes kille skulle dra ut! Livet kan vara bra orättvist ibland...

Tentan på lördagen gick bra, eller kanske ska säga att det kändes bra när vi lämnade in den. Hoppas verkligen att vi blir godkända denna gången. Har verkligen ingen strålande lust till att göra om den.
Då den var inlämnade hoppades jag på att Tanja skulle vara klar samtidigt men både hon och Magaly var klara före mig så de hade åkt, min vanliga tur.. Dum nog så hade jag inte kollat upp tåg/busstider innan så jag fick sitta å vänta i 1 ½ timme på stationen innan  tåget gick till Åstorp så jag var hemma kl 18 när jag kunde varit hemma vid 15.30.. Jag vet att Tanja hade bråttom och vi hade kommit överrens om det så jag klandrar absolut inte dig.. Bara jag som är så korkad å inte kollar upp tider innan. Jag var så ARG på mig själv så jag inte visste vad jag skulle ta mig till.
Skönt är det iaf att ha SOMMARLOV nu ;D Jag ska verkligen njuta av denna sommaren! Hoppas värmen vill stanna kvar hela sommaren.

Måste berätta att jag & Joel har bokat en resa till Korfu (Grekland) :) Ska bli såå mysigt att få spendera en vecka tsm med dig på en (säkert) underbar ö! Kan knappt vänta! Vi åker den 18 Juli och kommer hem den 25.
Är så rädd för att flyga men jag hoppas verkligen att ingenting händer..Skulle inte förvåna mig om just när jag ska upp i luften så vill det inte stanna där :(

Idag åkte Joel upp till Stockholm för att jobba i deras affär där. Känns jättetomt nu att inte få spendera kvällen och natten tsm. Har blivit så van vid att vakna upp bredvid honom. Skönt att han kommer tillbaka på onsdag :)

Miss You <3

RSS 2.0