Sommar på väg?

Verkar som bekymmerna inte tar slut.. först stukningen som jag förhoppningsvis snart är av med och NU har jag fått en förkylning också!! Nyser och snyter mig stup i kvarten! Bättre det kommer nu än när jag & Joel åker till Korfu iaf, bara jag slipper det då.

Ska sommaren komma nu? Var ute på en promenad med pappa & Liz idag och vädret verkar lovande :) (Ska nog inte ropa hej förrän man är över bäcken) Solen skiner och det börjar bli varmare i luften igen! Kan ju alltid hoppas att sommaren och värmen är på väg.

Imorgon är det dags för årets upplaga av RIX FM festivalen i Båstad! Hoppas det blir riktigt lyckat :D

* Måns Zelmerlöw
* Danny
* Da Buzz
* Ola
* Andreas Johnsson
Mfl kommer sjunga på stranden vid Pepe´s :)

image60




Idag åkte Joel till STHLM igen, jobb jobb & jobb! Miss you already honiii <3


Underbar Onsdag

Idag har det varit så underbart! Träffade Joel ett tag. Har inte träffats sen i måndags morse men det känns inte som det räknas då han bara gick upp och åkte sedan iväg till Ängelholm. Även om det bara har handlat om några dagar så känns det som en evighet när vi inte ses. Han är som en drog! Kan inte leva utan dig.. (You should wear a warning, honey!) ;)
Längtar redan tills imorgon, hoppas verkligen vi kan träffas då.
Jag tycker så synd om dig älskling, hoppas verkligen du blir bra så snart som möjligt. Har ju lovat dig en paj med smarrig vaniljsås ;D Kan man bli något annat än frisk när man har något sånt som väntar!?!

Jag har gjort framsteg sedan sist:) Jag kan nu gå någorlunda på min fot. Ska bli så skönt när jag kan använda den igen obehindrat! Längtar efter mina promenader med Liz. Kommer nog ta ett tag innan jag kan ge mig ut å springa igen. Dagarna har gått väldigt långsamt nu och har haft väldigt lite att göra. Bara suttit vid tv:n typ hela dagarna.

Kollade på matchen mellan Nadal vs Söderling idag. Tyvärr förlorade Söderling! Kul att det ändå har gått bra för svenskarna i Wimbledon i år!


 VS



Är såå sjukt sugen på "never stop" just nu! Kan inte köra bil så jag kan inte ta mig till affären heller!! Får göra mig en varm kopp chocklad istället :)

RSS 2.0