Varför inte en Collie?

Har börjat tycka mer och mer om Collien.. Vet inte varför jag har börjat tänka på den men de är ju väldigt mysiga, både med all dess päls och mentalitet. I samband med Lassie-filmerna missbrukades verkligen aveln av denna rasen, tyvärr, och många collies blev nervösa mm och den fick ett dåligt rykte. Idag (enligt uppfödarna) ska collien ha kommit ifrån detta beteende och de flesta ska ha fin menatalitet. :) Är riktigt sugen på en collie så småningom men Joel är rädd för allt hår, det kan jag hålla med om men det gäller att borsta dem och hålla iordning pälsen så ska det nog bli bra! Alla som redan har en collie, de fixar ju det!

Men visst är de mäktiga djur?









Dags att soova!


Ingen rast & ingen ro

Denna veckan har verkligen gått i suuper-mega fart! Skulle pluggat en del var det tänkt till statistiktentan men det blev inte så mkt som tänkt på grund av lite saker runt omkring men nu är tentan gjord i vilket fall som helst ( i lördags av alla dagar i veckan!) och jag håller verkligen tummarna för att vi alla har klarat den. Vill för guds skull aldrig i livet göra om den!
Som sagt har det varit en ganska jobbig vecka och det lär nog vara jobbigt ganska långt framöver också men det fixar vi tillsammans! I veckan har det varit examination av projektplanen i form av opponent/respondentskap. Det gick faktiskt ganska bra för mig och Tanja så vi är helnöjda än sålänge! Fick bra kritik (och dålig också såklart) för arbetet av vår examinator; and that made us very happy :)
Eftersom vi hade tenta i lördags känns det som lördag idag :( Vill vara ledig en dag till.. det hade inte varit så dumt! Men NEJ, imorgon börjar nästa tuffa kurs, men samtidigt verkar den spännande. Vi ska gå från 9.15 till 17.00 imorgon. Kommer vara som en död fisk när jag kommer hem..
Idag har jag Joel och min pappa hållt på lite i butiken med att få undan lite bråte. Det är mer än vad man tror faktiskt! Och nu ska jag snart hoppa i loppelådan men först ska jag kolla lite snooker. Finalen i Wales open går nu på tv:) Spännande!

Sov så gott allesammans och ha en trevlig vecka!


Tyckte denna var sjukt söt ! :) Snooker-hund.



Skallebank..

Shit.. känns som om huvudet ska sprängas och här sitter jag och våndas inför morgondagen då jag blir illa tvungen att börja plugga till statistiktentan :( Känns inte som en hitvecka direkt. Speciellt inte med tentan på lördag, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Fy..

Bedtime


Baksidan..

Baksidan med djur är att de inte lever föralltid (de kunde iaf leva lika länge som vi gör!), hur mycket man än önskar det. Igår var vi tvungna att avliva vår lilla ponny då hon var sjuk och till sist ville hon inte äta längre + att hon var typ 30 år gammal :( Fanns inte mycket kvar att göra. Det mest humana var att låta henne få somna in. Nu hoppas jag hon har det bra där uppe i himlen med alla sina hästvänner! Vi får sakna henne här nere på jorden istället och hon lär alltid behålla sin plats i våra hjärtan. Både jag och min syster har haft henne så länge vi minns och haft så roligt med henne och nu helt plötsligt finns hon inte längre, ofattbart!



Nu har vi bara en häst kvar i stallet och vi är på jakt efter ett sällskap till henne. En liten shettis eller B-ponny, så om det är någon där ute som har något tips så tas det gärna emot!

Happy birthday to me!

För 22 år sedan föddes lilla jag.. och jag vet inte vart "alla" dessa år har tagit vägen!
Tyvärr skulle jag till skolan imorse så gick upp tidigt. Tjejerna sjöng för mig när jag hoppade in  bilen, så fint :) kanske inte så sammansvetsat men fint :) haha. Efter en totalförvirrande föreläsning åkte vi hem och sen fixade jag och Joel lite här hemma då mina föräldrar och Joels föräldrar skulle komma in å fira mig lite.. Jag fick massa fina presenter. Av mamma och pappa fick jag lite nya kuddar till sängen och örngott till dem, dock ej dunkuddar hoppas jag! Sen fick jag min skatt på bilen betald (alltid skönt) samt en tidning (Härliga hund). Av Emelie och Martin fick jag en Friis & Company väska, precis vad jag behöver. Av Joel fick jag världens snabbaste vattenkokare så nu behöver jag inte vänta på den vanliga att den ska koka vattnet. Sen fick jag ett USB-minne och halva friskis medlemsskapet (Fick ju halva i julklapp). Av Joels föräldrar fick jag ljushållare och en fin Boda Nova skål och till sist av Joels mormor och morfar ytterliggare en ljushållare med dekorativa stenar. Joel börjar bli knäpp på alla ljus jag har i lägenheten :P Det blev ju inte bättre när han såg vad jag fick i present nu :D Fick också ett jättefint homemade halsband av Tanja idag, Tack så mycket vännen! =)
Nu ska jag snart avrunda dagen och hoppa i loppelådan för imorgon kommer Tanja så ska vi skriva på C-uppsatsen så då gäller det att vara lite pigg!


 

Sleep tight



 


Good days work

Idag har jag varit i skolan på föreläsning om kvantitativa metoder, intressant va? eller inte! Men det är tyvärr ett smärre tvång för att klara kursen och vidare den ångestladdade C-uppsatsen. Jag och Tanja har redan kommit igång på den men det är mäkta segt just nu. Känns som man just nu läser på 200% och tiden inte räcker till.  Vi slutade vid 11.30 sen åkte vi hem och jag följde med Tanja hem å pluggade på uppsatsen. I denna kursen ska vi alltså göra själva projektplanen till uppsatsen men det är faktiskt mer jobb med det än vad man tror. Under dagen har jag också kännt mig väldigt konstig i kroppen och nyst mycket och det har varit täppt och runnit ur näsa om vart annat. Nu fryser jag. Hoppas det är bättre till imorgon för då är det ju min birthday :D 22 gamla år!

Btw, fick reda på betydet på psykiatrin (förra kursen) så om man får vara lite fräck att skryta så fick jag ett välförtjänt och välkommet VG :) me like!

Nu sitter jag å väntar på att Joel ska komma hem från biljarden så vi kan äta.. har just nu bakpotatis i ugnen så det ska bli goott!

Nä usch, orkar inte läsa den dära artikeln heller..


RSS 2.0