Gillet

Pappas och Mias gallaj i lördags blev lyckat, mycket roligt! Janne som höll låda på mammas 50 års fest var även med i lördags. Som vanligt var det dem som fick lite för mycket under västen (bla min far :D) men då är det ju bara som det ska vara. =) Här kommer lite bilder från kvällen..
























Ridsports artikel

Från Flyinge Riksföl..(Bilden var dock inte den bästa)

http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=201363


Best In Show!!

Needles And Pins vann hela rubbet nere på Flyinge Riksföl! Bästa hoppföl 2009 och tog sedan hem titeln Best In Show där han vann över Bästa gångartsföl 2009..Helt otroligt!!


 


Förberedelser

Ja nu närmar det sig morgondagen och Flyinge Riksföl och nu har det mesta gjort med hästarna.. Duschning, knoppning, borstning osv :) Läängtar till morgondagen då vi hoppas att "Pim-Pim" visar upp sig ordentligt och går långt! Nu har vi iaf gjort så gott vi kan för honom med utseendet så nu är det upp till honom att mova sig som aldrig förr :) 

Wish us luck !













SJUUK :(

Nu har även jag fått en släng av förkylningen som ALLA tycks ha nu! Är hemma från praktiken idag då jag inte kände mig på topp när jag vaknade imorse direkt! Tycker ändå att jag har varit väldigt noga med att ständigt tvätta händerna osv.. men nejdå, de små äckliga partiklarna klarade att ta sig in i min kropp och ställa till det ändå. Hoppas jag kan gå till praktiken imorgon, trivs faktiskt väldigt bra där. Är i V.Karup nu med en distrikssköterska, mycket trevligt. Har fått en mycket bra handledare också, nog den bästa jag har haft under tiden som sskstuderande faktiskt. Hon har alla bra egenskaper en handledare ska ha, både snäll, givmild, förstående osv! Inte nog med det så är hon hästintresserad också så vi snackar mest häst om jag ska vara ärlig :D Nu ska jag fortsätta att vila och hoppas att jag blir frisk så SNART som möjligt för jag SKA till Flyinge på Lördag och på fredagen ska jag och Emelie göra hästarna fina :)

Ha det gott alla och hoppas ni klarar er undan förkylning!


RSS 2.0