Föl 2011

Som det ser ut idag ska det bli ett litet föl 2011 :) Då vi fick en fribetäckning förra året på Niveau så ska vi i år utnyttja den.. håller verkligen tummarna för ett stoföl! Har nu fått 3 hingstar på rad så nu får det räcka! Nu vill vi ha en liten flicka!



Niveau 1136

Two days off!

Riktigt skönt att veta att man har två dagars ledighet framför sig! På tisdag ska jag som sagt gå själv.. kan ju inte påstå att jag längtar!

Imorgon kommer Lina till miig=) Ska bli så roligt att träffa henne igen! Innan dess MÅSTE jag städa.. Ser ut som kriget i lägenheten.
Nu ska jag avsluta denna kvällen med slutet på finalen av Eurovision!

GoodNiight folks!

mello + jobb

Nyss hemkommen från jobbet och det blir även jobb imorgon! Det går ganska bra men fråga mig inte hur det kommer gå när jag går själv:P Skulle inte förvåna mig om det strular rejält med patienterna.. Ni får hålla tummarna för mig! Det är sjukt mycket att göra på jobb..dagarna går väldigt fort! Känns som man går hem när man nyss kommit, vilket iof är skönt på ett sätt..

Vad tyckte ni om gårdagens semifinal i Eurovision då? Synd att inte Anna gick vidare men jag tycker inte att det var rätt bidrag att skicka.. Jag gillade Rumäniens och nummer 16 (kom inte ihåg vilket land det var)! Får väl heja på grannländerna nu ist..

Är liite avis på Joel och Stefan som ska till Solvalla och kolla V75 LIVE! Önskar jag vore med!! På Söndag är det ELITLOPPET och Stefan ska nog dit då, dock är jag ledig då men Lina, en kompis från (numera) Norge kommer och hälsar på då! Surt att det alltid ska krocka!!

Have a nive weekend!!





Den lediga helgen..

Helgen har varit väldigt skön och den har precis som alla andra lediga dagar gått väldigt fort!
I lördags var det V75 som vanligt och vi fick in 6 rätt men tyvärr gav det bara 42 kr :( För många favoriter som gick in, tyvärr. Satt bänkad vid tv:n mellan 14-17 och följder krakarna! Kan inte låta bli, det är så spännande! Hade hoppats på att komma iväg till Solvalla och ELITLOPPET nästa söndag men det blir troligtvis inte :(
På kvällen grillade vi i rålambshovsparken, nästan nere vid sjön. Det var sååå mysigt! Sedan gick vi hem och kollade finalen i Champions leauge.

I Söndags slappade vi mest.. åkte in till Fridhemsplan en runda och gick på västermalmsgallerian och sen åkte vi hem i ösregnet!! På kvällen avnjöt vi en GOOD kladdkaka med grädde och mys i soffan :D

Idag jobbade jag C-tur och shiit vad det var mycket att göra. Hade lätt kunnat jobba ett par timmar till! Nu väntar sängen och upp tidigt imorgon för en A-tur, GÄÄÄSP! Sov gott!!


S och E










Bussen

Jag blir såå tokig på att jag alltid lyckas tajma in så att bussen precis hinner förbi mig och att jag har sådär 70-80 meter kvar till hållplatsen. Därmed hinner jag allt som ofta inte med den bussen utan får vänta i 10 min på nästa, SUCK! 10 min låter inte mycket men när man har vant sig vid att allt går typ var annan till var femte minut så blir man lite kinkig! Jag har med andra ord aldrig någon tur med bussarna här i Sthlm..

Idag har jag varit på IT-kurs. Låter kanske lite märkligt med  tanke på att jag är sjuksköterska men vi arbetar mycket med datorer (journalsystem etc) så det har jag varit på idag. Var där i tisdags också. Det är inte så superroligt direkt då jag redan kan både melior och läkemedelsmodulen. Jag får lön för det så jag är nöjd ändå =)
Idag var det dock lite segt.. förmiddagspasset slutade redan 10.30 och eftermiddagspasset började 13.00 så jag och en annan tjej (Cattis) som också ska jobba på min avdelning gav oss ut på söder och käkade långlunch och kollade i affärer! Trevligt trevligt=)

Vädret har ju helt slagit slint, det är ju 28 grader varmt ute, INSANE! Kroppen har inte riktigt acklimatiserat sig kan jag ju säga, man svettas ju som en gris.. Värmen är iaf väldigt välkommen =)

Helgen

Nu är det bara två dagars jobb kvar tills jag får lite ledighet vilket ska bli väldigt skönt! Ledig onsdag och sen lör-sön! Skönt att det bär av mot en ny vecka.. denna veckan kommer Joel hem (på tis) så det ser jag verkligen fram emot. Har typ inte setts på drygt två veckor. Tiden har känts lång men ändå har den gått fort då tiden gick väldigt fort när jag var hemma och så även nu när jag har börjat jobba. Dagarna bara svischar förbi! Antagligen ett tecken på att man har roligt och trivs på jobbet! Det är kaos men samtidigt ett lugn inom mig. Känns som jag har koll på massor av saker men samtidigt inte, jobbigt! Hur ska jag hinna lära mig så mkt på TRE veckor?! Säg mig det!

Nu ska jag hålla söndagkväll, känns som en dag mitt i veckan. Blir verkligen rörigt i veckodagarna när man jobbar helg..



Dag 3

Idag har det varit riktigt körigt! Vi fick köra typ tre patienter till MIVA och ta hand om två patienters anhöriga som var vääldigt gnälliga! suck! Jag höll mig mest till rutinerna med läkemedel, kontroller osv men det var väldigt stressigt! Både i måndags och idag har varit bland de mest stressiga dagarna som min handledare hade varit med om sedan hon började för ett år sedan. Skönt att vara med i hetluften så att man vet hur det är när det är riktigt stressigt också!

Nu är jag ledig imorgon, men ska jobba helgen..

Imorgon ska jag och Stefan köpa lite kläder till hans barn sen blir det fixa lite här hemma och på kvällen ska jag till grönan med Bim och några andra på femkamp. Ska bli roligt =)



Mina första dagar avklarade!

Efter två hektiska dagar på jobbet så är jag nu HELT slut! Igår jobbade jag C och idag A så nu sitter jag i soffan med huvudvärk och är som sagt väldigt trött. Min handledare är väldigt bra, hon blev klar syrra i Juni och har bara jobbat ett år så hon vet vad jag går igenom nu med allt nytt! Igår var det hektiskt, tydligen brukar det inte vara så hektiskt som det var igår. Idag var det lugnare men vi har haft den mest vårdtunga delen på avdelningen. Än så länge har jag mest gått bredvid och typ delat mediciner och blandat lite dropp och så..mjukstart=)

Saknar ♥ Joel ♥ också, han åkte till skåne igår och stannar till tisdag (om en vecka)

Nu ska jag fortsätta avnjuta kvällen med Desperate Housewives..



Föl!

Nu har grannen fått sitt första föl av två, eller egentligen så kom den för 2 veckor sedan men jag har ju inte kunnat se den förrän nu då jag ju varit i Sthlm!
Det blev ett litet fint stoföl efter Westpoint ue Nimmerdor.









Det är ingen vanlig dag...

Det är ingen vanlig dag för det är Lizzies födelsedag! Hurra hurra hurra!!
Idag blir vår lilla töös 4 år!



Liz som bebbe =)

Bjäre

Idag var jag, Emelie, Martin och Liz runt med bilen på Bjäre. Först körde vi genom Grevie till Båstad, där käkade vi en hamburgare då vi började bli lite hungriga sen åkte vi längs italienska vägen till Boarp för att tanka och sen körde vi vidare till Torekov där vi stannade för en glass :) Underbar utsikt på många platser häromkring, det vackra vattnet som glimmar och med utsikten över kullaberg, halmstad och hallands väderö! Det saknas verkligen kan jag ju säga!

Annars har jag och mamma hållt på i stallet och i hagarna hela dagen. Ikväll ska vi grilla allihopa, muums!











Där satt den!

Då satte vi en 7-rättare på V75 ;) inte helt fel! Tyvärr vann några favoriter för mycket så vi vann "bara" 5000 kr men jag är verkligen glad och väldigt nöjd=) Nu börjar vi bli varma i kläderna så nu suktar vi såklart mot miljonerna ;) haha!




RSS 2.0