Både det ena och det andra

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade och jag har nästan lite dåligt samvete för det :/ Det har varit jobbigt i skolan så jag har inte haft någon tid till att skriva. Både det ena och det andra har hänt.. Det har kommit en ny liten familjemedlem till familjen Widercrantz som heter Ixus och är en dvärgpudel. Han har varit här i snart två veckor och han verkar trivas som fisken i vattnet med de andra två pudlarna som han bits och har sig med :)

Jag har gjort tentor och jag vet att jag inte är godkänd på läkemedelstentan men den får jag klara den 5/6 istället ( dagen innan jag & Joel åker till Tunisien ) Hoppas på ett G på den andra tentan som handlade om öron, näsa, hals, ögon och hud. Det var denna kursen som tog absolut musten ur en och nu när vi börjat en ny kurs som handlar om folkhälsa finns det inte en enda liten energignista kvar. Alla i klassen känner likadant och vi vill bara ha SOMMARLOV och komma bort från skolan ett tag!

Som jag nämnde i föregående stycke så ska jag och Joel till Tunisien två veckor och det kommer bli underbart =) Längtar verkligen för det kommer bli så mysigt! Åker den 6/6 på nationaldagen och kommer hem den 20/6 på midsommarafton. Är lite rädd för att flyga så det kommer bli det stora orosmomentet framöver.. skulle inte förvåna mig om planet störtar och det är adjöss med oss.. det har ju faktiskt inte störtat ett plan på länge så det är säkert lagom dags till den 6/6.. :( Näää, ska inte tänka sådana hemska tankar! Hur ofta störtar ett plan lixom??

I helgen var det dags för årets utställning på Hässleholmsgården i just det, Hässleholm. Det var en fin dag med bra väder, men tyvärr fick Liz bara en tvåa och hon fick inte gå in i konkurrensen.. menmen, det är inget att hänga läpp över, bara att ta nya tag och skriva upp han på listan över "dåliga domare" och gå in med nytt självförtroende till nästa uställning som kommer vara i Tvååker den 12 Juli (om jag inte minns fel) med en australiensk domare, kan bli intressant! Kommer lägga upp lite bilder från utställningen när vi väl hittar det dära förbaskade minneskortläsargrejen..så vi kan lägga in dem!!
Så håll ut Mia :D

Här är en bild på Ixus och Sofia när vi hämtar honom på Sofias födelsedag (vilken födelsedagspresent va??!) 
image160



RSS 2.0