Upgrading!

Igår fyllde Joel år och vi båda var lediga. Vi har snackat om att köpa en ny tv så det gjorde vi igår :) En samsung LCD tv med full HD som även kan visa 3D som ni kan se här!. Bilden är sjukt mkt bättre än den gamla så detta kommer nog bli bra =) Vi gav "endast" 9995kr för den, ett erbjudande som konstigt nog inte de skyltar med utan det var ren tur att Joel såg det vid Elgigantens megastore i Sickla. Vi åkte till elgiganten vid Hötorget för att se om de hade samma erbjudande men när vi kom fram till tv:n stod det typ samma pris som det gör på hemsidan. Vi frågade butiksbiträdet om de hade samma erbjudande men han sa först att de inte hade det men sen kollade han i datorn och såg att de fått in de tvapparaterna samma dag som de skulle sälja för samma pris som megastore. Tycker det är lite fult att inte skylta med kampanjpriset utan ändå försöker sälja till det gamla priset. Så nu är vi stolta ägare till en ny tv :)
Nu är det även dags att förlänga vårt Com Hem abonemang så för 400 /mån får vi både internet med ett snabbare internet än vad vi har nu, tv med fler kanaler och telefoni. Tror det är en ganska bra deal =)

Nu ska jag snart åka till jobb.. inte alls sugen på att jobba idag. Var bara ledig igår, annars jobbade jag dubbelpass i måndags, a-tur tis och ska nu jobba tors-mån. Måndag är min sista dag så det ska bli skönt på ett sätt att få lite vila.



Kommentarer
Postat av: Mia Svensson

Kul med ny Tv, en riktigt lyxig sådan förstår jag. Du får hälsa Joel o gratulera så jättemycket.

Ha det riktig bra o njut i Tv-soffan när du är ledig

;-)

Kram moster.

2010-08-26 @ 22:47:29
URL: http://Mijazz
Postat av: Johanna

Slutar du på infektion? Vad ska du göra sen? hoppas allt e bra! kram

2010-08-28 @ 14:49:14
URL: http://pythia79.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0