Äntligen sommarlov!

Måste säga att det känns väldigt bra nu när den sista tentan i anatomin & Fysiologin är avklarad ;) Vilken lättnad!  Nu kan man verkligen njuta av sommaren på riktigt! Veckorna fram till nu har gått otroligt fort och det är midsommar imorgon, REDAN! kan knappt fatta det. Sommaren kommer bara svischa förbi men ska hitta på såå himla mkt roliga grejer i sommar. Känns som man inte kommer hinna med allting. Jag & Joel ska åka till Korfu den 18 Juli och vara där en vecka framöver. Vi ska åka upp till stockholm några dagar också.. har också pratat om Oslo, Göteborg, Köpenhamn och Ge-kås i Ullared. Jaa hur ska man hinna! Joel jobbar och har sin rehab så det tar ju mkt tid och allting måste ju planeras kring det. Det är skönt att slippa planera kring mina tider då de inte är så många XD

I Lördags ställdes Lizzie och Jazper ut i Höganäs BHK. Vi hade den vanliga turen med vädret, såklart.. Vi hoppades få komma in i ringen vid 12 tiden men det dröjde ganska länge.Vi kom nog inte in förrän vid 14 och då hade det börjat regna ganska rejält innan och det var blött och kladdigt när vi skulle in i ringen. Skorna var dyngsura och hundarna verkligen vantrivdes i det tråkiga vädret och de visade ju inte direkt upp sin bästa sida.
Trots vädret fick de bra kritik. Lizzie blev BIM (Bäst i Motsatt kön) Och Jazper blev BIR (Bäst i Rasen) Båda fick vars ett HP (hederspris) att hämta ut. Då Jazper blev BIR gick han vidare till BIG bedömning. Eftersom han var ensam i gruppen gick han vidare till BIS (Best In Show) bedömning. Där blev han BIS-9, vilket är jättebra. Att bli nia av 117 anmälda hundar är jättebra!
Då han var helt grön gällande utställning så skötte han sig kanonbra och jag är nöjd med både honom och Lizzie.

Den 14 Juli bär det av mot Tvååker då Liz ska ställas ut igen och vi får hålla tummarna att det kommer gå bra för henne =)

image49

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0