Totto

Nu är vår totto hemma igen och han ska snart få vara utan sina bandage på benen sen operationen =) Allting har gått väldigt bra hittills och hoppas på det i framtiden också. Han skulle ha boxvila i typ 3 veckor men vi har gjort en liten liiten hage utomhus som är lite större än en box så de får vara ute också. Den lille skiten har såå mycket energi och han växer så det knakar. Fölpälsen håller också sakta men säkert trilla av honom och undertill ser man hans mörkstickelfärgade päls som är på väg som sen efter varje fällning kommer bli ljusare och ljusare tills han blir skimmel. Synd, för han är så fint tecknad så man önskade han han fick behålla hans mörkbruna färg, men icke! Ska bli intressant med åren å se vilken slags skimmel han kommer bli. Det är ju också så att en bra häst har "ingen" färg ;)

Har en rolig nyhet att berätta också för er som är intresserade!
En av Tottos pappas andra avkommer, Noak blev  Riksföl 2008 i Flyinge. Så himla roligt! Inte ofta det blir hoppföl som blir riksföl och Best In Show, brukar oftast vara dressyrhärstammade föl.

 

 


Kommentarer
Postat av: Tanja

Sååå söt han är!! =) Man smälter direkt!

Hoppas det går bra på din praktik!



Puss o kram

2008-09-08 @ 23:19:36
URL: http://tanjaas.blogg.se/
Postat av: Jonna

Hej. Min lilla tjej på två månader har precis blivit opererad för bockhov båda fram. Förstärkningsbandet till djupa böjsenan kapades. Var det samma som ert föl genomgick? Blev han bra? Vi ska ha boxvila i två veckor. Ser att ni hade de ute. Gick det bra? Mvh Jonna

2014-07-20 @ 23:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0