Nu är jag fast!

Idag frågade chefen mig om jag ville ha en fast tjänst!! =) Jag blev såklart jätteglad och tackade JA :) Nu ska jag löneförhandla och chefen sa att en rimlig löneförhöjning skulle vara ca 1500 kr (dvs ca 22000 i grundlön)

Någon som är duktig på att motivera varför just jag ska ha så mycket som möjligt i lön? Snälla, skriv gärna då lite tips! :)
Ikväll ska vi fira!



Kommentarer
Postat av: Tanja

GRATTIS GUMMAN!!! Vad roligt för dig att få fast jobb! Kan tänka mig att det är ganska svårt att få i Sthlm men jag tror du är omtyckt av både chef, kollegor och patienter :) Ja du det är alltid skitsvårt att motivera varför man ska få så mkt som möjligt i lön! Jag har fortfarande inte haft lönesamtal och mina chefer är orubbliga att ge löneförhöjning individuellt tyvärr :( Men man får sitta o rannsaka sig själv, man vet ganska bra vad ens bra saker och brister är inom yrket...Använd penna och skriv + och - saker! Och lyft sedan fram det du är bra på och som du fått beröm av från kollegor/handledare under praktik osv. De negativa sakerna kan man oftast grunda i något, tex: detta är jag inte jätteduktig/lite osäker på men det beror på att jag inte gjort detta så många gånger och att jag inte har den erfarenheten än. Vi har ju trots allt bara varit klara lite mer än ett år så vi lär ju oss fortfarande nya saker hela tiden :)



Lycka till och berätta gärna uppföljningen sen! Hur går det med ridandet föresten?

Kram!

2011-03-22 @ 10:19:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0